Afrin'e gireceğiz

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı kongresine katıldı. Kongredeki konuşmasında Afrin operasyonu ile ilgili mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ordu kurduklarını sandıkları çapulcuları 1 haftayı bulmaz nasıl darmadağın edeceğimizi görecekler." dedi.

Haberler 14.01.2018 - 11:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan Ak Parti l Bakanl 6nc Olaan Kongresine katlmak üzere dün önce Elaz, ardndan da Bingöl gitti. Kabine üyeleri ve baz milletvekilleri ile birlikte Elaza giden Erdoan, burada il protokolü tarafndan karland. Frat Üniversitesi Spor Salonunde organize edilen kongre dnda toplanan halka ksa bir konuma yapan Erdoan Elazn kahramanlar çkarm bir ehir olduunu anlatt. Cumhurbakan Erdoan, öyle konutu:

Bunun son örne geçen yl zmir Adliyesine saldrarak katliam yapmak isteyen teröristleri, tabancasndaki son kuruna kadar çarparak durduran ve daha sonra ehit olan Fethi Sekin kardeimizdir.

Salonda bulunanlara Fethi Sekinin ahsnda tüm ehitler için Fatiha okutturan Cumhurbakan Erdoan, Fethi Sekinin tpk 15 Temmuz ehitleri gibi yurdu yaatmak için can veren kahramanlardan biri olarak milletimizin ve ülkemizin tarihine ismini yazdrdn söyledi. Erdoan, Türkiyenin 1984 ylndan bu yana kesintisiz terörle mücadele yürüten bir ülke olduunu belirtti. Erdoan, öyle konutu:

Terör örgütü, Dou ve Güneydou Anadoludan ülkemizin batsna ve kuzeyine geçi yapamyorsa, bundan Elazn çok büyük bir pay var. Elaz geçmeden ne kuzeye ne batya gidemezsiniz. Sizler, adeta bir set olup terör urunun Türkiyeye yaylmasn engellediniz. Bu mücadelenin elbette bir bedeli olacaktr. Fethi Sekinde olduu gibi pek çok kardeimiz ehit oldu, gazi olanlar oldu. smi kirletilip, tarihe gömülmek istenenler oldu. Biz hepsini biliyoruz. Kim bu ülke için ne yapm, nasl bir bedel ödemi hepsinin farkndayz.

BU MLLETE SALDIRANLAR BEDELN AIR ÖDEYECEK

Konumas sk sk sloganlarla kesilen Cumhurbakan Erdoan, bu srada slogan atan tribüne doru dönerek, Bugün Elaz bir baka, yav sizin gadanz alam (Dert ve üzüntüyü paylamak) be.. diye cevap verdi. Bugün de ülkenin 7 düvele kar verdii mücadelede en büyük destei Elazdan aldklarn belirten Erdoan, Elazdan rabiamz öyle bir haykralm ki, dostlarmzn yürei ferahlasn, dümanlarmzn kalbi darlansn. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Türkü, Kürdü, Zazas, Gakkokuu, Araba, Arnavut ile velhasl 80 milyon tek millettir ve bizi bölemeyecekler. diye konutu

FETÖYE MESAJ: HAYDI SIKIYORSA GEL

Frat Kalkan harekatnn bunun bir örnei olduunu belirten Erdoan, Tek devlet; Türkiye Cumhuriyeti devletinden baka devletimiz yok.Yok. Paralel devlet, u devlet, bu devlet. Nerede, Pensilvanyada, ne iin var orada? Hadi skyorsa gel, buraya gel. Arkana Amerikay alarak Pensilvanyada durmann bir sonu yok. Amerikada seni bir yere kadar tar FETÖ, bunu bilesin. Sonra Amerika da seni kapya koyacak. Sonra kaçacak delik ararsn. Sen kaçacaksn, biz seni kovalaycaz. Bu coku, azim, kararlk bizlerde olduu sürece bu ülkenin, milletin srtn kimse yere getiremeyecek. dedi.

BR GECE ANSIZIN GELYORUZ, GELECEZ

Konumas srasnda Bir gece anszn gelebiliriz diye slogan atan partililere dönen Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Hiç üphesiz olmasn, bir gece anszn geliyoruz, geleceiz. dedi.

AFRNDEK TERÖRSTLER TESLM OLMAZSA

Terör örgütünün ülkemizde eylem yapamaz hale getirilmesinin ardndan Türkiyenin güney snrlar boyunca bir terör koridoru oluturma çabasyla kar karya kalndn ifade eden Erdoan, öyle konutu: Sen PYDye YPGye bu silahlar vereceksin, ondan sonra bize Biz sizinle stratejik ortaz. diyeceksiniz. Bunu kimse yemez. 2 bin uçak dolusu silah da derme çatma havaalanlarna indirip örgüte teslim ettiinizi biliyoruz. Artk kimse bize bu silahlar oradaki kuvvetlerimize lazm safsatasn tekrarlamasn. Kimse bizim zekamzla oynamasn. Dün Cerablusta 3 bin DEAly etkisiz hale getirdik. Yarn gerekiyorsa 3 bin teröristi de burada imha ederiz. Biz bu fitne çukurunu kapatmaya kararlyz. Dou ve Güneydouda kapattk, burada da kapatrz. Bu mücadelede karmzda yer alacak olanlar dönüp kendilerine baksnlar. çünkü bu ülkenin tek bir çakl tan, bu milletin tek evladn kimseye kaptrmak niyetinde deiliz.

Erdoan, bölgeyi kana ve atee boanlarn Türkiye ve kardelerinin irtibatn tamamen kesmek için terör dahil her yolu denediini belirtti.

BNGÖLDE KONUTU; BÖLDÜRMEYECEZ!

Erdoan Elazdan helikopterle Bingöle gitti. Stadyum önünde kendisini bekleyen kalabala hitap eden Cumhurbakan Erdoan, Kardelerim Türkü, Kürdü, Zazas, Laz, Arab, Bona, Arnavudu 80 milyon tek millet. Rabbimiz bizi böyle yaratmad m? Biz yaradlan yaradandan ötürü sevmedik mi? Bizde ayrmclk o kadar. Böyle çalacaz. Bir olacaz, iri olacaz, diri olacaz, karde olacaz hep birlikte Türkiye olacaz, mesele bu ifadelerini kulland.

SZ KAçAKSINIZ BZ KOVALAYACAIZ

Erdoan, Ve dört tek devlet. Paralel devletmi. Ne demek paralel devletmi, ahlakszlar. Ne iin var Pensilvanyada hadi gel buraya niye gelemiyorsun. Gelemezler ve arkalarna malum Amerikay almlar. Kimisi de batda baz ülkeleri arkalarna almlar onlara snarak kaçyorlar. Siz kaçacaksnz biz kovalayacaz. Bu milleti bölemeyeceksiniz. Bunlar ümmeti bölmeye çaltlar. nallah bunlara bu frsat vermeyeceiz. Bizim sadece Türkiye Cumhuriyeti devletimiz var, baka asla. Öyleyse bizler bir birimizi sadece Allah için seveceiz. Para pul için deil, makam için deil. Yok airet, yok kabile deil. Herkes kabilesiyle, kavmiyle övünebilir ama bir kavmin bir baka kavmine üstünlüü yok. Üstünlük sadece takva iledir. Kim Allaha daha yakn ise o daha üstündür. Onun için Bingölden biz çok ey bekliyoruz. diyerek sözlerini tamamlad.

Ana Sayfaya Git