Ak Parti El Değiştirdi!

AK Parti'deki görev değişikliği yapıldı. Akar görevi Budak'a teslim etti.

Haberler 23.01.2018 - 09:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr l Bakanl görevine atanan Süleyman Serdar Budak, görevi Muhammed Akardan devrald.

AK Parti Genel Merkezince Diyarbakr l Bakan olarak atanan Budakn göreve balamas dolaysyla parti binasnda devir teslim töreni düzenlendi.

Budak, törende yapt konumada, Cumhurbakan ve AK Parti Genel Bakan Recep Tayyip Erdoan tarafndan görevlendirildiini söyledi.

Makamlarn gelip geçici olduunun bilincinde olduklarn ifade eden Budak, öyle konutu:

DYARBAKIRIN çN

Bütün arkadalarmzla beraber bu yükü omuzlar ve daha yükseklere kaldrrz. Bugün birlik ve beraberlik günüdür. Üzgün kimse yok. Görevi devralan da devreden de memnun, mutlu ve huzurlu. çünkü önemli bir davann yüküdür, Ak davada önemli olan layyla bir nefer olabilmektir. Bütün arkadalarmzn gözünden de bunu okuyoruz. Deerli l Bakanma yapm olduu hizmetlerden ötürü çok teekkür ediyorum.

Görevi devreden Akar da Budak çalmalarnda yalnz brakmayacaklarn belirterek, Sonuna kadar onun yannda olacaz. Sorunlarla mücadele bir adama yüklenemez. Bu, kadro iidir. Tüm camiann ortak iidir. Önümüzde çok önemli bir süreç var. AK Parti 2019a hzl bir ekilde hazrlanyor. diye konutu.

Törene, AK Parti Diyarbakr Milletvekili Ebubekir Bal, MKYK Üyesi Mehmet Emin Ylmaz, eski milletvekili Oya Eronat ile baz eski il bakanlar ve partililer katld.

Ana Sayfaya Git