Görüş Bildir

Ak Parti El Değiştirdi!

AK Parti'deki görev değişikliği yapıldı. Akar görevi Budak'a teslim etti.

Ak Parti El Değiştirdi!

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı görevine atanan Süleyman Serdar Budak, görevi Muhammed Akar'dan devraldı.

AK Parti Genel Merkezince Diyarbakır İl Başkanı olarak atanan Budak'ın göreve başlaması dolayısıyla parti binasında devir teslim töreni düzenlendi.

Budak, törende yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevlendirildiğini söyledi.

Makamların gelip geçici olduğunun bilincinde olduklarını ifade eden Budak, şöyle konuştu:

DİYARBAKIR'IN İÇİN

"Bütün arkadaşlarımızla beraber bu yükü omuzlar ve daha yükseklere kaldırırız. Bugün birlik ve beraberlik günüdür. Üzgün kimse yok. Görevi devralan da devreden de memnun, mutlu ve huzurlu. Çünkü önemli bir davanın yüküdür, Ak davada önemli olan layığıyla bir nefer olabilmektir. Bütün arkadaşlarımızın gözünden de bunu okuyoruz. Değerli İl Başkanıma yapmış olduğu hizmetlerden ötürü çok teşekkür ediyorum."

Görevi devreden Akar da Budak'ı çalışmalarında yalnız bırakmayacaklarını belirterek, "Sonuna kadar onun yanında olacağız. Sorunlarla mücadele bir adama yüklenemez. Bu, kadro işidir. Tüm camianın ortak işidir. Önümüzde çok önemli bir süreç var. AK Parti 2019’a hızlı bir şekilde hazırlanıyor." diye konuştu.

Törene, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, MKYK Üyesi Mehmet Emin Yılmaz, eski milletvekili Oya Eronat ile bazı eski il başkanları ve partililer katıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi