AK Parti Sözcüsü Çelik'ten 'sosyal mesafe' çağrısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, koronavirüs salgını nedeniyle 'sosyal mesafe' kuralına ve 'evde kal' çağrılarına dikkat edilmesi gerektiğine vurgu yaparak, "Hepimiz birbirimizin hayatına hürmet edelim, hepimiz kendi hayatımıza sahip çıktığımız gibi kardeşlerimizin de hayatına sahip çıkalım" dedi.

Haberler 06.04.2020 - 11:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Genel Bakan Yardmcs ve Parti Sözcüsü Ömer çelik, yapt yazl açklamada, yeni tip koronavirüse kar uyarlarda bulundu. Virüsün daha çok canlar yakmamas için tedbirlere uyulmas gerektiini vurgulayan çelik, Adanadaki gelimeleri her gün yakndan takip ederek yetkililerden bilgi aldn kaydetti.

Kalabalk ortamlarn, virüsle mücadeleyi olumsuz etkilediini vurgulayan çelik, Bütün kardelerimizin büyüklerimizin evde kalmasna özel bir hassasiyet göstermesi gerekiyor. Büyüklerimiz bizim bamzn tacdr. Onlarn hayatn korumak Allah bamzdan onlar eksik etmesin duas ile birlikte hepimizin görevidir. Dolaysyla büyüklerimizin evde kalmasna çok büyük özen gösterelim diye konutu.

VRÜS GENç-YALI AYIRMIYOR

çelik, virüsün yal-genç ayrmadnn altn çözerek unlar söyledi:

Dolaysyla, genç arkadalarmzn herhangi bir ekilde yanl bir güvene kaplmamas lazm. çocuklarn da izolasyonuna dikkat etmek lazm. Sosyal mesafesine dikkat etmek lazm. Genç arkadalarmzn da kendilerinin etkilenme tehlikesi var. Ayrca bakalarna da virüsü bulatrma tehlikesi var. Bir kiide baz semptomlar gözükmüyor diye onun herhangi bir ekilde kendi kendine bende virüs yok diye tehis koymas doru bir yaylam deildir. Dolaysyla hepimiz bir birimizin hayatna hürmet edelim, hepimiz kendi hayatmza sahip çktmz gibi kardelerimizin de hayatna sahip çkalm. Sosyal mesafe kurallarna dikkat edelim. Evde kal çarlarna uyalm. Adanamzda tedbirleri ne kadar sk uygularsak, Adanadaki tüm kardelerimizin saln o kadar garanti altna alm oluruz.

Ana Sayfaya Git