Ak Parti’den virüs haberi

AK Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz ve Rıza Posacı Covid-19 pozitif olduklarını açıkladı. Erzurum Milletvekili Selami Altınok da, dün Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıklayarak kendisi ile teması olanları uyarmıştı.

Haberler 14.12.2020 - 10:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Metin Yavuz son olarak cuma günü TBMM Genel Kurulundaki bütçe görümelerine katlm, genel kurul salonundan bir video paylamt.

Twitter hesabndan bir mesaj paylaan Yavuz, Deerli Arkadalar Yaptrm olduum Covid-19 test sonucum maalesef pozitif çkmtr. Hamdolsun salk durumum iyi. Tedavi sürecimizi inallah evimizde atlatacaz. Maske Mesafe Hijyen kurallarna dikkat edin. Tüm hastalarmza dua eder, dua beklerim inallah dedi.

Rza Posac ise, Bugün ölen saatlerinde yaptrm olduum Covid-19 testim an itibariyle pozitif çkmtr. Tedavim u an için tedbir amaçl Ankara ehir Hastanemizde devam edecektir. Tedavi sürecim sonras salkl günlerde tekrar birlikte olmak temennisi ile sizleri muhabbet ile selamlyorum paylam yapt.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Selami Altnok da, bugün Covid-19 testinin pozitif çktn açklayarak kendisi ile temas olanlar uyarmt. Altnok, önceki gün TBMM Genel Kurulunda çileri Bakanl Bütçesi ile ilgili AK Parti grubu adna konumutu.

Ana Sayfaya Git