Görüş Bildir

Ak Parti’den virüs haberi

AK Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz ve Rıza Posacı Covid-19 pozitif olduklarını açıkladı. Erzurum Milletvekili Selami Altınok da, dün Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıklayarak kendisi ile teması olanları uyarmıştı.

Ak Parti’den virüs haberi

Metin Yavuz son olarak cuma günü TBMM Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerine katılmış, genel kurul salonundan bir video paylaşmıştı.

Twitter hesabından bir mesaj paylaşan Yavuz, "Değerli Arkadaşlarım; Yaptırmış olduğum Covid-19 test sonucum maalesef pozitif çıkmıştır. Hamdolsun sağlık durumum iyi. Tedavi sürecimizi inşallah evimizde atlatacağız. Maske Mesafe Hijyen kurallarına dikkat edin. Tüm hastalarımıza dua eder, dua beklerim inşallah" dedi.

Rıza Posacı ise, "Bugün öğlen saatlerinde yaptırmış olduğum Covid-19 testim an itibariyle pozitif çıkmıştır. Tedavim şu an için tedbir amaçlı Ankara Şehir Hastanemizde devam edecektir. Tedavi sürecim sonrası sağlıklı günlerde tekrar birlikte olmak temennisi ile sizleri muhabbet ile selamlıyorum" paylaşımı yaptı. 

Ak Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok da, bugün Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıklayarak kendisi ile teması olanları uyarmıştı. Altınok, önceki gün TBMM Genel Kurulu'nda İçişleri Bakanlığı Bütçesi ile ilgili AK Parti grubu adına konuşmuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi