Ak Partili adaylar Çermik’te seçim bürosunu açtı

AK Parti Diyarbakır milletvekili adayları Galip Ensarioğlu, Beran Çelik ve Alaattin Parlak, Çermik ilçe seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Adaylar, daha sonra esnaf ziyareti yaptı.

Haberler 24.10.2015 - 14:53 Son Güncelleme : 24.10.2015 - 14:53

Ak Parti Diyarbakır milletvekili adayları seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bu çerçevede, ilçe ve köy gezilerini sürdüren adaylar Galip Ensarioğlu, Beran çelik ve Alaattin Parlakın bugünkü durağı çermik oldu. Burada, milletvekili adayı Beran çelikin seçim bürosunun açılışını yapan adaylar, vatandaşlarla bir araya geldi. Açılışta konuşan Galip Ensarioğlu, çermikin bir huzur ve istikrar beldesi olduğunu belirterek, çermik sürekli sağduyunun, barışın ve hizmetin yanında yer almıştır. çermik huzurun bozulmasına, barışın bozulmasına izin vermeyecektir. çermik tercihini bugünden belirlemiştir dedi.

İç VE DIŞ GÜçLER GÜçLÜ BİR TÜRKİYE İSTEMİYOR

1 Kasımın Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olduğuna dikkat çeken Ensarioğlu, Bu seçim Diyarbakırın Türkiyenin ve ümmetin kaderini belirleyecek bir seçimdir. Ülkenin huzurunu ve barışını istemeyen dıştaki ve içteki güçler güçlü bir Türkiyeyi istemiyor. Güçlü bir Türkiyenin yolu Ak Partiden geçer. Türkiyede vesayet rejimi Ak Parti iktidarıyla ortadan kalkmıştır. Ak Parti iktidarından önce Kürdün dili yasaktı. Kürtlere ve mütedeyyin insanlara baskılar vardı. Türkiye Ak Parti iktidarıyla bunları aşmıştır. Türkiye IMFye bağlı olmaktan kurtulmuş en çok hibe yapan ülke haline gelmiştir. Bugün Avrupada ne varsa Türkiyede de o var. Türkiyede her alanda reform yapan iktidar Ak Parti iktidarıdır diye konuştu.

BU OYUNU SANDIKTA BOZACAĞIZ Türkiyenin her alanda gelişmesi egemen güçleri rahatsız ettiğine ve ülkeyi karıştırmaya başladıklarına işaret eden Ensarioğlu, şunları kaydetti: Suruçta Diyarbakırda ve Ankarada patlayan bombalar bunun göstergesidir. 1 Kasımda bu oyunları sandıkta bozacağız. Ak Parti sırtını Amerikaya, İrana, Rusyaya ve hiçbir örgüte dayamadı. Sırtını sadece millete dayadı. Dış güçler Türkiyedeki etnik ve dini grupları bir birleriyle savaştırarak gözlerini Türkiyeye diktiler. Dediler ki, Biz barış, huzur ve kardeşliği getireceğiz ve bu şekilde milleti kandırdılar. 7 Hazirandan sonra çıkıp dediler ki barış sürecini bitirdik. Mesele kandırmacaydı. Licede yüzde 97 oy alırlar, yüzde 3lük kesime tahammül edemezler. Cizrede yüzde 88 oy aldılar, yüzde 12ye tahammül edemediler.

PEYGAMBERE HAKARET EDENLERE İNANMAYIN

çermiklilerden karikatürlerle Peygambere hakaret edenlere inanmamalarını isteyen Ensarioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: 1 Kasımda Kürtler bir tercih yapacak. Diyarbakırlılara Silvan, Ergani ve çermik barajı sözü verdik. İhalelerini yaptık, çalışmaları devam ediyor. Diyarbakırlı artık tercihini yapacak. Diyarbakırlı ya barajı yapana ya da barajı yakanlara oy verecek. Ak Parti çocuklarımızın geleceğini inşa ederken, bunlar çocuklarımızın geleceğini kararttılar. çermik huzurun, yatırımın ve sağduyunun yanındadır. Bir söz daha veriyoruz. çermik-Ergani, çermik-çüngüş arası yolu karayolları standartlarına uygun hale getireceğiz. çermike 2nci bir hastane çüngüşe de ilçe hastanesi yapacağız. çermike diyaliz ünitesi kuracağız. Ak Parti olarak bugüne kadar verdiğimiz sözleri tuttuk ve bundan sonrada tutacağız. çermikten isteğimiz Beran kardeşimizi seçtirmektir. Hedefimiz Diyarbakır genelinde bütün milletvekilliğini kazanarak 11-0 olacak. 1 Kasım seçimleri Diyarbakırımıza ve ülkemize hayırlı olsun.

Açıklamaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı. Daha sonra bir süre burada partililerle görüşen milletvekili adayları, esnaf ziyareti de gerçekleştirdi.

Kaynak: İHA

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır