Ak Parti'li Turan'dan CHP'li Özel'e HDP tepkisi

"Birleşin artık da hepiniz rahatlayın. Mehmetçik, Pençe-Kartal Harekatı'nda ama varsa yoksa HDP"

Haberler 16.06.2020 - 00:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Grup Bakanvekili Bülent Turan, CHP Grup Bakanvekili Özgür Özelin, HDPnin yürüyüüne ilikin paylamna tepki göstererek, Birlein artk da hepiniz rahatlayn. Mehmetçik, Pençe-Kartal Harekatnda ama varsa yoksa HDP. dedi.

Bülent Turan, sosyal medya hesabndan HDPnin yürüyüüne ilikin paylamlarda bulundu.

Turan, Diyarbakr annelerinin feryadna kulak tkayacaksn, PKKya terör örgütü demeyeceksin; Eren Bülbülü ehit eden teröristin cenazesine katlan milletvekilinin terör örgütüne üye olmaktan kesinleen mahkeme karar Mecliste okununca, aklna demokrasi gelip, yürüyeceksin. Geçiniz... ifadesini kulland.

Teröre selamet, yarg kararna adalet diyenlerin, salgn önlemlerine ramen sözde darbeye kar yürüyüünün bal bana bir provokasyon olduunu belirten Turan, Bu yürüyüün sözde irade merkezinin Kandil olduu açk. Demokrasi, adalet ve özgürlük kavramlar teröre perde olacak kalkanlar deildir. mesajn paylat.

CHPli Özelin, HDPnin yürüyüünün engellenmesi ve yaplan müdahale, anayasal bir hakkn kstlanmasdr. Bu yaananlar polis devleti algsn güçlendirmekte, demokrasiyi ve hukuk devleti ilkelerini zedelemektedir. yönündeki paylamna ilikin ise Turan, Birlein artk da hepiniz rahatlayn. Mehmetçik, Pençe-Kartal Harekatnda ama varsa yoksa HDP. eklinde tepki gösterdi.

Ana Sayfaya Git