Akşener: Birini kötüleyerek kendiniz iyi olamazsınız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bodrum atmosferi, inşallah Türkiye'nin her tarafında egemen olur. Bodrum'un böyle bir özelliği ve güzelliği var. Ama siyaset, aynı zamanda rekabet demektir. Rekabet etmek demek, seçmenin efendi olduğu, velinimet olduğu bir anlayışı ortaya koymak demektir. Yani birini kötüleyerek kendiniz iyi olamazsınız" dedi.

Haberler 27.03.2019 - 10:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Y Parti Genel Bakan Meral Akener, seçim çalmalar kapsamnda dün akam geldii Bodrumdaki programna bugün devam etti. Akener, önce Bodrum Salk Vakfn ziyaret etti. Vakf Bakan brahim Akkaya ve vakf yöneticileri tarafndan karlanan Akener, engelli örencilerin çalmalarn yakndan inceledi. Örencilerin farkl seramik türlerini nasl ürettiklerini anlatmasn dikkatle dinleyen Akener, vakf yöneticilerine, öretmenlere, velilere ve örencilere teekkür etti. Akener daha sonra kalabalk konvoyla, Turgutreis Atatürk Meydanna hareket etti. Burada seçim otobüsünden inen Akener, CHP Turgutreis Seçim Ofisini ziyaret ederek baarlar diledi.

BRN KÖTÜLEYEREK KENDNZ Y OLAMAZSINIZ

Kurulan sahneden ilçe sakinlerine seslenen ve Y Parti Bodrum Belediye Bakan Aday Mehmet Tosuna destek isteyen Akener, öyle dedi:

Ben dün buraya havalimanndan gelirken, Mehmet kardeime bir soru sordum, nelerden bahsedeyim diye. Dedi ki, Yüksek siyasetten bahsetmeyin. Tepedeki kavgadan bahsetmeyin. Bodrumda karde hukuku sürüyor. Bodrumda sadece siyasi rekabet ve projeler üzerinden yürüyen bir rekabet var. Ne güzel bir ey bu. Hizmet anlay, projeleri kimin iyiyse, kime güveniyorsanz oy vereceksiniz. Dilerim ki Mehmet Tosunun bana söyledii bu Bodrum atmosferi, inallah Türkiyenin her tarafnda egemen olur. Bu hava her tarafta devam eder. Bunun için Bodrumun böyle bir özellii ve güzellii var. Ama siyaset, ayn zamanda rekabet demektir. Rekabet etmek demek, seçmenin efendi olduu, velinimet olduu bir anlay ortaya koymak demektir. Yani birini kötüleyerek kendiniz iyi olamazsnz.

CEKETM ASSAM SEçLRM ANLAYII

Meral Akener, 31 Martn genel deil yerel seçim olduunu hatrlatarak, sözlerini öyle sürdürdü:

Ben seçilmeyeceim. Sayn Erdoan seçilmeyecek. Sayn Bahçeli seçilmeyecek. Sayn Klçdarolu da seçilmeyecek. Kimler seçilecek bu seçimde? Partilerimizden belediye bakan aday olmu ahslar seçilecek. Ama çok uzun zamandr, ceketimi assam seçilirim anlay, seçmeni velinimet olmaktan çkard. Ben kadn olarak Türkiyede yola çkp da siyaseten sa kalan tek kadn politikacym. Tecrübe anlamnda çok ey gördüm, geçirdim. Doru Yol Partisinde yola çktm, ondan sonra MHPde devam ettim, olmad. Bir mücadelenin sonunda, arkadalarmz ve milletimiz Bir parti kur dedi. Biz beraberce, Y Partiyi kurduk.

Ana Sayfaya Git