Akşener: Beka meselesi olan ülkede, seferberlik ilan edilir

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Beka meselesi olan bir ülkede, kirli ittifaklara kılıf uydurmak yerine, seferberlik ilan edilir. Beka meselesi olan bir ülkenin tank fabrikası yabancılara satılmaz" dedi.

Haberler 28.02.2019 - 11:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Meral Akener, Y Parti Genel Merkezinde basn toplants düzenledi. Akener, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoannsosyal medya hesabndan Cumhur ttifak ve zillet ittifak balklar altnda yapt karlatrmaya tepki göstererek, Böyle zamanlarda siyasetin ve siyasetçinin dili sertleir. Ancak, siyasetin doasnda olan bu durumun bir snr vardr. Bu snr öncelikle millete saygnn gereidir. Sayn Cumhurbakannn, bugün sosyal medyada yapt bir paylamla, milletimizin yarsna hakareti kabul edilebilir bir davran deildir. Türk devlet geleneinden biliriz ki; Cumhurbakan milletine hakaret etmez. Bu ayptr, yanltr ifadelerini kulland.

BU DL, KRL BR TTFAKI AKLAMA çABASIDIR

Bu dilin ve üslubun nedenini bildiklerini kaydeden Akener, Bu dil, kirli bir ittifak aklama çabasdr. Beka gibi önemli bir gerekçeyle asla izah edemeyecekleri bir ittifak, izah etme çabasdr. Daha önce de sordum; Birbirlerine bu kadar ar hakaret etmi iki siyasetçiyi bir araya getiren nedir? Biliyoruz ki, onlar buluturan, ülkenin ve milletin deil, koltuklarnn bekasdr. Bu gerçei perdelemek için, bu ittifak, ülkenin bekas diye izah etmeye çalyorlar. Beka meselesi olan bir ülkede, kirli ittifaklara klf uydurmak yerine, seferberlik ilan edilir. Beka meselesi olan bir ülkenin tank fabrikas yabanclara satlmaz. Böyle afaki konumalar ie yaramaz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git