Akşener de katılmıyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, 19 Mayıs’ta Samsun’da düzenlenecek 100. Yıl programına katılmayacağını açıklandı.

Haberler 18.05.2019 - 00:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Y Parti Genel Sekreteri Cihan Paçac, Yaplan davete teekkür ediyor, ancak Y Parti olarak, çok önceden hazrlanp ilan edilen programlarmz gerei, katlamayacamz ilan ediyoruz dedi.

Paçac, Y Parti, Milli Mücadelenin balangc olan 19 Maysn 100. Yl dönümünde, Genel Bakanmz Sayn Meral Akener öncülüünde, Bakanlk Divan, Genel dare Kurulu, Milletvekilleri, Gençlik Kollar ve gönüldalar ile birlikte Samsunda olacaktr. Genel dare Kurulumuz da aylk toplantsn, Sivas ve Erzurum Kongrelerindeki ruh ile Samsunda yapacaktr. Haftalar öncesinden planlanan program dolaysyla tekilatmz bütün çalma ve hazrlklarn tamamlamtr.

AKENER KATILMIYOR

Türk Milletinin vatan ve gelecei için atlan bu muhteem admn 100. Ylnda, istiklal ve milli egemenlik yolunun talarn döeyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz ecdadmz bir kez daha rahmet, minnet ve saygyla anyoruz.

Samsunda, bu muhteem günün yldönümünde bir Devlet Program düzenlendii bilgisi üç gün kala tarafmza iletilmi ve sayn Genel Bakanmz da bu törenlere davet edilmitir. Ancak, belirtmek isteriz ki, 100. Yl gibi önemli bir programn, 19 Maysa üç gün kala iletilmesi devlet ciddiyetiyle badamamaktadr.dedi

Ana Sayfaya Git