Görüş Bildir

Akşener de katılmıyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, 19 Mayıs’ta Samsun’da düzenlenecek 100. Yıl programına katılmayacağını açıklandı.

Akşener de katılmıyor

İYİ Parti Genel Sekreteri Cihan Paçacı, ‘’Yapılan davete teşekkür ediyor, ancak İYİ Parti olarak, çok önceden hazırlanıp ilan edilen programlarımız gereği, katılamayacağımızı ilan ediyoruz” dedi.

Paçacı, “İYİ Parti, Milli Mücadelenin başlangıcı olan 19 Mayıs’ın 100. Yıl dönümünde, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener öncülüğünde, Başkanlık Divanı, Genel İdare Kurulu, Milletvekilleri, Gençlik Kolları ve gönüldaşları ile birlikte  Samsun’da olacaktır. Genel İdare Kurulumuz da aylık toplantısını, Sivas ve Erzurum Kongreleri’ndeki ruh ile Samsun’da yapacaktır. Haftalar öncesinden planlanan program dolayısıyla teşkilatımız bütün çalışma ve hazırlıklarını tamamlamıştır.

AKŞENER KATILMIYOR

Türk Milleti’nin vatanı ve geleceği için atılan bu muhteşem adımın 100. Yılında, istiklal ve milli egemenlik yolunun taşlarını döşeyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz ecdadımızı bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Samsun’da, bu muhteşem günün yıldönümünde bir ‘Devlet Programı’ düzenlendiği bilgisi üç gün kala tarafımıza iletilmiş ve sayın Genel Başkanımız da bu törenlere davet edilmiştir. Ancak, belirtmek isteriz ki, 100. Yıl gibi önemli bir programın, 19 Mayıs’a üç gün kala iletilmesi devlet ciddiyetiyle bağdaşmamaktadır.’’dedi

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi