Akşener: Kimsenin ağzından 'sokağa çıkmak' diye bir cümle çıkmamış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı bünyesinde 4 parti liderinin 'sokağa çıkın' çağrısında bulunmadığını söyleyerek, "Kimsenin ağzından 'sokağa çıkmak' diye bir cümle çıkmamış. Bir Cumhurbaşkanı, bir partinin genel başkanı çıkıp diyor ki, 'Sokağa döküleceklermiş, inin de görelim' Nereden bakarsanız acayip ve saçmalık" dedi.

Haberler 06.01.2022 - 00:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Demokrat Parti (DP) Genel Bakan Gültekin Uysal, Y Parti Genel Bakan Meral Akeneri ziyaret etti. Y Parti Genel Merkezinde gerçekleen görüme sonras iki lider ortak basn toplants düzenledi. Akener, görümede gündemdeki konular deerlendirdiklerini ve faydal görüme gerçekletirdiklerini söyledi. Akener, bir basn mensubunun Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann Utanmadan, sklmadan sokaklara döküleceklermi, meydanlara döküleceklermi. Siz 15 Temmuzu görmediniz mi? Nereye dökülürseniz, dökülün, 15 Temmuzda sokaa dökülenlere bu millet nasl dersini verdiyse siz de dökülün, siz de ayn dersi evvelallah alrsnz sözlerinin hatrlatlmas üzerine, Millet ttifak bünyesinde 4 parti liderinin sokaa çkn çarsnda bulunmadn söyledi. Dier siyasi partilerin genel bakanlarnn da böyle bir çars olmadn ifade eden Akener, Kimsenin azndan sokaa çkmak diye bir cümle çkmam. Bir Cumhurbakan, bir partinin genel bakan çkp diyor ki, Sokaa döküleceklermi, inin de görelim Nereden bakarsanz acayip ve saçmalk dedi.

çOK AYIP BR DL

Akener ayrca, Hazine ve Maliye Bakan Nureddin Nebatinin Müstakil Sanayici ve adamlar Derneince (MÜSAD) düzenlenen programdaki Özellikle reel sektörün bizi anlad MÜSAD gibi kazancn bereketli ve helal yollardan, üretimden geçirenlerin bizim dilimizi çok iyi anlayabilecei bir dönemdeyiz sözlerine ilikin ise, Bu ayrtrc dil, çok ayp bir dil. Bu helal kazanç kavram güzel bir ey, kendileri açsndan önemli. Sayn Nebati ayn zamanda i insan, umarm kendileri de bu helal kazanca uyuyordur. imdi Hazineye hükmediyor. 5 maa alanlar helal kazancn neresinde? Sayn Bakann buna cevap vermesini isterim diye konutu.

DP lideri Uysal ise kabulden dolay Akenere teekkür etti.

Ana Sayfaya Git