Altaç'tan mitinge davet

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Diyarbakır Şube Başkanı ve Anadolu Evet Platformu üyesi Aydın Altaç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın 1 Nisan'da Diyarbakır da gerçekleştireceği mitinge tüm Diyarbakırlıları davet etti.

Haberler 30.03.2017 - 09:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yazl açklama yapan Altaç, Diyarbakr halknn 1 Nisan Cumartesi günü stasyon Meydannda Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan ve Babakan Binali Yldrma gösterecekleri yüksek teveccüh ile istikrarn da getirisiyle birlikte Diyarbakrllara hizmet ve yatrm olarak geri döneceini söyledi. Kardeliin, huzurun, refahn yllardr hüküm sürdüü bu topraklarda tüm Diyarbakrllar bunu bozmaya çalanlara müsaade etmeyeceini dile getiren Altaç, Diyarbakrl hemerilerimiz, Recep Tayyip Erdoan sevdalsdrlar. Kadnyla, erkeiyle, yalsyla, genciyle, bu sevgiyi ve cokuyu hemerilerimizin gözlerinde hep gördük. Sayn Cumhurbakanmz ve Babakanmz, bundan 15 yl önce gerek ülkemizde gerekse Diyarbakr da hayal bile edilemeyen bir çok hizmetleri gerçekletirdiler ve bundan sonrada gerçekletirmeye devam edeceklerdir dedi.

DYARBAKIR EVET DEMEL

Siyasi görüü her ne olursa olsun elini vicdanna koyan her Diyarbakrlnn hizmetleri takdir ettiklerini anlatan Altaç, Cumartesi miting coku ve heyecan ile geçecektir. Ülkemizin gelecei açsndan büyük önem tayan 16 Nisan referandumuna sayl günler kala bu Miting Bar ve kardelik temas ile gerçekletirilecektir. Sayn Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoan ve AK Parti Genel Bakan ve Babakan Binali Yldrm 1 Nisan tarihinde büyük bir cokuyla ehrimizde misafir edeceiz. nallah Cumartesi günü ASKON olarak biz de Cumhurbakanmzn ve Babakanmzn mitinginde olacaz. Birlik, beraberlik ve kardelik içerisinde bütün vatandalarmz stasyon Meydanna bekliyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git