Görüş Bildir

Altaç'tan mitinge davet

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Diyarbakır Şube Başkanı ve Anadolu Evet Platformu üyesi Aydın Altaç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın 1 Nisan'da Diyarbakır da gerçekleştireceği mitinge tüm Diyarbakırlıları davet etti.

Altaç'tan mitinge davet

Yazılı açıklama yapan Altaç, Diyarbakır halkının 1 Nisan Cumartesi günü İstasyon Meydanı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'a gösterecekleri yüksek teveccüh ile istikrarın da getirisiyle birlikte Diyarbakırlılara hizmet ve yatırım olarak geri döneceğini söyledi. Kardeşliğin, huzurun, refahın yıllardır hüküm sürdüğü bu topraklarda tüm Diyarbakırlıları bunu bozmaya çalışanlara müsaade etmeyeceğini dile getiren Altaç, "Diyarbakırlı hemşerilerimiz, Recep Tayyip Erdoğan sevdalısıdırlar. Kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle, bu sevgiyi ve coşkuyu hemşerilerimizin gözlerinde hep gördük. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız, bundan 15 yıl önce gerek ülkemizde gerekse Diyarbakır da hayal bile edilemeyen bir çok hizmetleri gerçekleştirdiler ve bundan sonrada gerçekleştirmeye devam edeceklerdir" dedi.

DİYARBAKIR EVET DEMELİ

Siyasi görüşü her ne olursa olsun elini vicdanına koyan her Diyarbakırlının hizmetleri takdir ettiklerini anlatan Altaç, "Cumartesi miting coşku ve heyecan ile geçecektir. Ülkemizin geleceği açısından büyük önem taşıyan 16 Nisan referandumuna sayılı günler kala bu Miting 'Barış ve kardeşlik' teması ile gerçekleştirilecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırımı 1 Nisan tarihinde büyük bir coşkuyla şehrimizde misafir edeceğiz. İnşallah Cumartesi günü ASKON olarak biz de Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın mitinginde olacağız. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde bütün vatandaşlarımızı İstasyon Meydanı'na bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi