Aydın'dan Baro'ya çay daveti

AK Parti İl Başkanı, sosyal medya üzerinden bir paylaşımla Diyarbakır Barosu'na çay davetinde bulundu.

Haberler 04.03.2021 - 09:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr l Bakan erif Aydn, Diyarbakr Barosuna, Geleyim bir çaynz içeyim mi? Yoksa siz gelin bir çaym için diye seslendi.

AK Parti stanbul l Bakan seçilen Osman Nuri Kabaktepe, kendisini arlamaktan keyif alacan söyleyerek CHP l Bakan Canan Kaftancolunu kahve içmeye davet etmi, Kaftancolu da davete yant vererek, Hemerimin kahve davetine icabet edecek ve görevinden ötürü kendisini kutlayacam demiti.

Kabaktepe ve Kaftancolu arasndaki kahve diyalogunun ardndan AK Parti Diyarbakr l Bakan erif Aydn da Diyarbakr Barosuna çay davetinde bulundu. Aydn, Kürtçe yazd mesajnda, Rveberya Baroya Diyarbekir ya birumet, Ez werim çayeke we vexwim ? An j hn werin çayeke heval xwe vexwin? (Geleyim bir çaynz içeyim mi? Yoksa siz gelin bir çaym için) dedi. Aydn, paylamnda Diyarbakr Barosunu ve Baro Bakan Cihan Aydn da etiketledi.

DYARBAKIR BAROSUNDAN YANIT

Davete yant veren Diyarbakr Barosu Bakan Cihan Aydn ise, Diyarbakr Barosunun kaps tüm kii ve kurumlara açktr. nsan haklarn ve ülke sorunlarn konualm ve çözüm için çalalm. Gelmenizden mutlu olacaz. Ba göz üstüne diye yazd.

Ana Sayfaya Git