Görüş Bildir

Aydın'dan Baro'ya çay daveti

AK Parti İl Başkanı, sosyal medya üzerinden bir paylaşımla Diyarbakır Barosu'na çay davetinde bulundu.

Aydın'dan Baro'ya çay daveti

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Şerif Aydın, Diyarbakır Barosu'na, "Geleyim bir çayınızı içeyim mi? Yoksa siz gelin bir çayımı için" diye seslendi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı seçilen Osman Nuri Kabaktepe, kendisini ağırlamaktan keyif alacağını söyleyerek CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu kahve içmeye davet etmiş, Kaftancıoğlu da davete yanıt vererek, "Hemşerimin kahve davetine icabet edecek ve görevinden ötürü kendisini kutlayacağım" demişti.

Kabaktepe ve Kaftancıoğlu arasındaki kahve diyalogunun ardından AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Şerif Aydın da Diyarbakır Barosu'na çay davetinde bulundu. Aydın, Kürtçe yazdığı mesajında, "Rêveberîya Baroya Diyarbekirê ya birumet, Ez werim çayeke we vexwim ? An jî hûn ê werin çayeke hevalê xwe vexwin? (Geleyim bir çayınızı içeyim mi? Yoksa siz gelin bir çayımı için)" dedi. Aydın, paylaşımında Diyarbakır Barosu'nu ve Baro Başkanı Cihan Aydın'ı da etiketledi.

DİYARBAKIR BAROSU'NDAN YANIT

Davete yanıt veren Diyarbakır Barosu Başkanı Cihan Aydın ise, "Diyarbakır Barosu'nun kapısı tüm kişi ve kurumlara açıktır. İnsan haklarını ve ülke sorunlarını konuşalım ve çözüm için çalışalım. Gelmenizden mutlu olacağız. Baş göz üstüne" diye yazdı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi