Bahçeli: Ankara dün zillete teslim olmadı, yine olmayacaktır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimde Ankara'nın önemine dikkat çekerek, "Ankara dün zillete teslim olmadı, yine olmayacaktır. Ankara dün zulmete boyun eğmedi, yine eğmeyecektir. Cumhur, hem Ankara'ya hem de Cumhuriyet'e sahip çıkacaktır" dedi.

Haberler 04.03.2019 - 11:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, partisinin Ankara l Bakanl yeni hizmet binasnn açln yapt. Düzenlenen basn toplantsnda konuan Bahçeli, 31 Mart seçimlerinde Ankarann, Millet ttifakna teslim olmayacan söyledi. Bahçeli, bakenti korumak zorunda olduklarn vurgulayarak, Türkiyemizin huzur, güvenlik ve istikrar hedefleri için yapacamz pek çok ey önümüzde duruyor. Bakentimizin onurunu korumak zorundayz. Bakentimizin itibar ve iradesini yüksee çkarmak durumundayz. Ankara dün zillete teslim olmad, yine olmayacaktr. Ankara dün zulmete boyun emedi, yine emeyecektir. stikbal mealesi yandkça, istiklal menkbesi ilelebet yanklandkça Ankaray durdurmaya, Ankaraya kilit vurmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. çünkü Ankara demek Türkiye demektir. Ankara demek Cumhuriyet demektir. Ankara demek milli mücadelenin ad ve ans demektir. Cumhur, hem Ankaraya hem de Cumhuriyete sahip çkacaktr dedi.

31 MARTTA AMARI YYECEKLER

HDP ile ittifak kuranlarn, 31 Martta milletin amarn yiyeceini söyleyen Bahçeli, HDPyle ittifak kurup PKKnn tutsa yapmaya heveslenenler 31 Martta milli amar yiyeceklerdir. Ankara Atatürktür, Sakaryadr, Dumlupnardr, ehitliktir, zalimlerin korkulu rüyasdr. Zillete bulanm, Türkiye dümanlarnn arkasna saklanm CHPnin eline geçemeyecektir. Hangi faziletsiz ve frldak Ankaray zindana çevirebilecektir? Cumhur, bakentini yüzüstü brakr m? Cumhur ttifak hem Ankarann hem de dier vatan köelerinin gören gözüdür, iiten kuladr, çarpan kalbidir, tutan elidir, haykran ve hakkn savunan gücüdür diye konutu.

MHP SAHADADIR

Bahçeli, MHPnin Ankarada Adan Zye bütün tekilat mensuplaryla sahada olduunu ve geceyi gündüze katp gerei neyse fedakarlkla yerine getireceini belirterek, Rehavete kaplmayacaz. Rahat ve konfor arayamayacaz. Hiçbir ihtimali göz ard etmeyeceiz. Eksik neredeyse oray gidereceiz. Açk neredeyse oray kapatacaz. Zaaf varsa tespit edip telafi edeceiz. Yapacaklarmz ertelemeyeceiz. Tedbir alacaz, temkinli olacaz, sonra da tevekkül edeceiz. 31 Mart 2019 Mahalli dareler Seçimleri bir beka seçimidir diyoruz, hop oturup hop kalkyorlar. Bekaya deterjan deyip gafillikte rekorlar kryorlar dedi.

ELBETTE GÜZEL GÜNLER YAKINDIR

Bahçeli, stanbul ve Ankarada kurulan tanzim sat noktalarna gelen eletirilere ise Tanzim sat noktalarn dillerine doluyorlar ama Türkiyeyi tahliye ve tahrip etmek isteyen alçaklara hiç ses çkarmyorlar. Martn arkas bahar diyorlar, bre ahmaklar, elbette bahardr, elbette güzel günler yakndr sözleri ile yant verdi.

MAZBATALI TERÖRST

HDP E Genel Bakan Sezai Temellinin, Kürdistanda kazanp batda AK Parti ve MHPye kaybettireceiz sözlerine tepki gösteren Bahçeli, Mazbatal teröristlere ne zaman itiraz edeceklerdir. Zillet ttifak teröristlere tepkisizdir, çünkü zillet PKKdan FETÖye kadar Türk ve Türkiye dümanlaryla ayn çuvalda, ayn çizgide, ayn karededir. HDP, Ankarada niye aday göstermedi? HDP, Ankarada kimin yannda? Kimlerin safnda? Bu demektir ki, PKK Ankarann düürülmesini hedefliyor. Zillete Kandilden ilave destek geliyor. Ankaral kardelerim bunu yutar m? Bu tuzaa düer mi? Ankarada CHP-P-SP-HDP-PKK yan yanadr. Türk milleti beka sorununa dönümü zilleti her yönüyle ve ibretle izlemektedir. CHP, PKKnn gölgesine snmtr, HDPye el avuç açmtr. Bunlarn ittifak zillet, dütükleri durum rezalettir. HDPyle, PKKyla yanak yanaa olanlara Ankarada geçit yoktur. diye konutu.

10 MARTTA NE OLACAKSA AçIKLASIN

Bahçeli, CHP Grup Bakanvekili Engin Altayn, 10 Martta herkes stanbulu CHPnin aldn tayin ve tespit edecektir sözlerinin hatrlatlmas üzerine, unlar söyledi:

Mart ay CHPnin sevdasdr. Hala 9 Mart özlemiyle yaayanlar, 9 Martta ne olacan tam kestiremiyor, 10 Martta bir eyler olur mu hevesine kaplyor. O bakmdan 9 Mart CHP artk özlemesin. Yavuz kod adyla kendilerine bir kahraman aramasn. Yön hareketiyle Türkiyeyi bir karanla sürüklemesin. Onun için 31 Martta söylenenleri de dikkate alrsanz ekonomik ve toplumsal gidiat 31 Martn beklenmesine gerek brakmayacan söylüyor. Bu sr nedir? Sayn CHPnin grup bakanvekili 31 Marttan evvel ne olacan biliyor? Bu konuyu millete anlatsn. Eer 31 Mart, 9 Martn özlemi ise bu hayalden kurtulsunlar.

KONSOLDE TARTIMALARI

Bir gazetecinin, Cumhurbakan Erdoan 10 gün önce Cumhur ttifakyla alakal, yeterli konsolidasyonu salayamadk demiti. Siz Cumhurbakannn bu açklamalarn nasl deerlendiriyorsunuz? Bir de MHP olarak hiç anket yaptryor musunuz? sorusuna ise, u ekilde yant verdi:

MHPnin anket yaptrma hedefi ve gayesi bugüne kadar olmamtr. Anketlere güvenimiz sfr katsaysndadr. Cumhur ttifaknn 1398 belediyesinde konsolidenin nasl olmas gerektii, önemli bir sabr ve anlay gerektirir. Burada, tabii belediye bakanlklar ayn zamanda bir nefis de tar ise baz konularda, bu nefsi amak, düzeltmek kolay olmuyor. Konsolide olacaktr, daha önümüzde 28 gün vardr. O bakmdan zaten u an konsolide olmuu. Akam YSKnin açklamasyla, nerede, nasl konsolide olduumuz bellidir. Benim elimde, konsolidenin ne olduu, nasl olduu Seçim lerinden Sorumlu Genel Bakan Yardmcmz Feti Beyin deerlendirmesi nda, kabaca söylüyorum. Toplam belediye says 1389. lan edilen belediye says 825. Cumhur ttifak 544. Evrak teslim edemeyen 20. Kadn aday 25, erkek aday 800. Bu, bizim MHPnin Cumhur ttifak çerçevesinde ortaya koyduu deerlendirmelerdir. Bunlar da konsolidenin ne olduunu ifade eden metinlerdir. Zannediyorum bu metinlerden, Sayn Cumhurbakanna, AKPliler tarafndan ulatrlacaktr. Bu sebepten dolay, konsolide demeye gerek yoktur, yabanc bir kelimedir. Biz Cumhur ttifakyla bulutuk, hedefe doru kouyoruz.

Ana Sayfaya Git