Bahçeli: Asıl vız gelecek tırıs gidecek şahıs İmamoğlu’dur

MHP lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısında yaptığı açıklamalarda gündemi değerlendirdi. Bahçeli, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

Haberler 11.05.2022 - 00:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli partisinin Meclisteki grup toplantsnda konutu. Bahçeli, gündemdeki konulara dair açklamalarda bulunurken CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu ve stanbul Büyükehir Belediye Bakan Ekrem mamoluna yüklendi.

mamolunun Ramazan Bayramnda yapt Karadeniz turunu hedef alan Bahçeli, Bir belediye bakann ehrini terk edip siyasi hesaplar içine girmesi, vzr vzr ortalkta gezinmesi hangi amaca hizmettir? BB Bakan, cumhurbakan aday olma arzusundaysa, d balantl talimat aldysa, karmza çkp mertçe itiraf etsin dedi. Bahçelinin açklamalarndan öne çkanlar öyle oldu:

ASIL SORUNLARINDAN BRS DEMEYEN BR KAFA YAPISI:

Bizi ayrmaya, ayrtrmaya heveslenen menfur çevrelere en güçlü cevaplardan birisi bayramlardr. Bizim vakfedecek yegane mülkümüz bilinmesini isterim ki tadmz can emanetinden baka bir ey deildir. Bu vatana, millete bin defa hediyedir. stismar ve inkr siyasi mücadelelerin cümle kaps haline getirmi bozuk ve bulank zihniyet sahiplerinin bizim tavrmz, bizim tarzmz anlamas eyann tabiatn aykrdr. Siyasetteki gelecek tasavvurlarn d mihraklarn insaf ve icazetine balayan yerli i birlikçi güruh her frsat ganimete çevirmenin kurnazlyla meguldür. Bugün de ülkemizin asl sorunlarndan birisi deimeyen bir kafa yapsdr.

CHPDE HAYIR YOKTUR:

CHP yönetimi kendi geçmiiyle aziz Atatürkün tam bamszlk ideali ile tenakuz halindedir. Öyle bir zaman aralndayz ki dada çakal, ormanda tilki kalmam hepsi siyasetin sa ve sol kanadna kaplanmlardr. CHPye bakn bunu görürsünüz, zillet ittifaknn paydalarna baknz aynsyla karlarsnz. Cumhurbakan adaynn kim olaca sorusuna henüz kalc bir cevap verilebilmi deildir. CHPde hayr, umut, gelecek yoktur. CHP yönetiminin ismi tedavüle sokulan aday adaylarnn iradesi yoktur.

STANBUL, STANBUL OLALI BÖYLES BR ZLLET NE GÖRMÜ NE DE YAAMITIR:

Klçdarolunun aday olma itah her seferinde yeni bir kar durula krlmaktadr. BB Bakannn bayramda Karadeniz turuna çk, Trabzon ve Rizede belediye bütçesiyle dar katlml mitingler düzenlemesi ortam tekrar kztrmtr. stanbulu yüzüstü brakp gitmesi siyasi ahlakn neresine smtr. Bir belediye bakann ehrini terk edip siyasi hesaplar içine girmesi, vzr vzr ortalkta gezinmesi hangi amaca hizmettir? BB Bakan, cumhurbakan aday olma arzusundaysa, d balantl talimat aldysa, karmza çkp mertçe itiraf etsin. stanbul, stanbul olal böylesi bir zillet ne görmü ne de yaamtr. Asl vz gelecek trs gidecek ahs mamoludur.

Ana Sayfaya Git