Bahçeli: Ayı gelirse gelsin, göreceği bozkurttur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İdlib'de TSK'ya yönelik yaşanan saldırıyla ilgili Rusya'yı suçladı: 27 Şubat'ta, rejim uçaklarının arkasında Rus uçakları da vardır ve ölüm saçmışlardır. Görmedik sanılmasın. Çalımızı kıranın çalımını bozarız, dalımızı kesenin damını yıkarız. Ayı gelirse gelsin, göreceği sadece ve sadece bozkurt ruhunun dirilişi ve kahramanlığıdır.

Haberler 04.03.2020 - 11:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grubunda konutu. CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolunun dlib saldrs sonras yapt, Tek bir askerimizin trnana zarar gelmesini istemiyoruz. Millet ttifaknn iktidarnda ehitler tepesi bo kalacak açklamasn eletiren Bahçeli, Alnacak intikammz vardr. dlibden geri çekilirsek eninde sonunda Hataydan olmamz kaçnlmazdr dedi. MHP Genel Bakan, Rusyann saldr konusunda söyledikleri ile radarlarn söylediklerinin farkl olduunu belirterek, Hodri meydan, ay gelirse gelsin, görecei sadece ve sadece bozkurt ruhunun dirilii ve kahramanldr eklinde konutu. Bahçelinin açklamalarndan balklar öyle:

KUDURMU ESAD HAYRANLARI: Üzerinde yaadmz topraklar bin yldr vatandr Nice ehadet, celalet, felaket ve hakimiyet örnekleriyle vatann ve milletin bekas asrlarca korunmutur Bugün de korunacaktr. Mücadelede aziz ehitlerimiz kahramanlarmzdr. Vatan evlatlarnn kolunu bükecek güç ve kudret yoktur. dlibde 27 ubatta yaanan ehadetler milletimizi üzmütür. Kim ne yaparsa yapsn Türk milletinde kan da bitmez ayaa kalkacak kahraman da eksilmez. çok sayda askerimiz ehit dümütür. Yarallara yardm etmek isteyen askerlerimiz de saldr altnda kalmlardr. Bu alçak saldrnn içinde Suriye vardr, ran vardr. Türk askerinin kan bu husumet cephesi tarafndan dökülmütür Türk milleti ehitlerimize minnettardr Allah tektir, ordusu Türk olu Türktür. ehitlerimizin kan yerde kalmayacaktr Yiit evlatlarmza silah çeken kim varsa dökülen kanda boulmaya mahkumdur Bu zor dönemi atlatacaz, eilmez bamz yenilmez irademizle biz büyük Türk milletiyiz Kurumu ve kudurmu Esad hayranlar söyleyin, bu vatan bölünebilir mi?..

DLBDEN çEKLRSEK HATAYDAN OLURUZ: dlib saldrsndan hemen sonra Bahar Kalkan Harekat balatlmtr. Sorulacak hesabmz, alnacak intikammz vardr. Rejim unsurlar saklanacak delik arama derdindedir. Türkiye, dlibde sava oyunlarnn içinde deildir. Gaye vatan, snr, toprak ve insan güvenliidir Bu gerçei görmeyen üstelik çarptan iç ve d odaklarn alay birden ayn er ekseninde toplanmlardr. dlibden geri çekilirsek eninde sonunda Hataydan olmamz kaçnlmazdr. Böyle olursa Suriyedeki kaos Anadoluda demektir Kim Hataya göz dikiyorsa o gözü oyar, kim el uzatyorsa o eli kökünden keseriz Sayn Klçdarolu ve ipini ele vermi siyasi çürükler, ne iiniz var Türkiyede, ne aryorsunuz siyasette Hem içimizdeki hem de çevremizdeki gelimelere dikiz aynasndan bakmayz, bakamayz. Bana demeyen ylan bin yl yaasn diyemeyiz, o ylan yuvasnda boazlarz.

RUS UçAKLARI DA VARDIR: Bugün dlibde Rusya ikili oynamakta, ran arkadan ate etmektedir. Katil Esad affedilmez ekilde suç ilemitir. 5 Marttaki planl görüme çok mühimdir. Soçiyi ihlal edenler açktadr. Putin kimsenin aklna sava fikri gelmemesi için elinden geleni yaptn söylemitir. Kahramanlarmz kastl olarak hedef alnd ortadadr. Ruslara bilgi verilmesine ramen Moskova bunu inkar etmitir. Rusyann operasyonda sava uçaklarnn bulunmadn açklamasna ramen radar gerçekleri baka eyi söylemektedir. 27 ubatta, rejim uçaklarnn arkasnda Rus uçaklar da vardr ve ölüm saçmlardr. Neyi anlatyorlar, kimi kandryorlar. Boazlardan geçirilen sava gemilerine verilen isimlerle neyin mesaj verilmektedir. Görmedik sanlmasn. çalmz krann çalmn bozarz, dalmz kesenin damn ykarz. Rusyaya güvenilmez derken haksz myz? Scak denizlere inme plan tarihi bir hedeftir Gizli ajandann sayfalar birer birer aralanmtr. Esadn son kullanma tarihi dolduunda ilk fiini Putin çekecektir. Emin olun biz gitmezsek bir gün onlar gelecektir Hodri meydan, ay gelirse gelsin, görecei sadece ve sadece bozkurt ruhunun dirilii ve kahramanldr.

ESAD çEKLMEL: Rusya zorba politikalarndan vazgeçmeli, Astana ve Soçiye bal kalmaldr. Türkiyenin 30-35 kmlik güvenli bölgesine destek verilmelidir. 27 ubat nedeniyle özür ve tazminat gündeme gelmelidir. Esad, gözlem noktalarnn gerisine çekilmelidir. M4 ve M5 karayolunun güvenlii mütereken salanmaldr. Snmaclarla ilgili her ülke destek vermeli, katk salamaldr. Rusya ve rann Suriyedeki varl gayri merudur. Ayn zamanda uluslararas hukuka tamamen aykrdr. BM ve NATO havanda su dövmütür. Uyaryorum, Türkiyenin akas yoktur. Rusya ve Suriye, Türkiyenin sabrn daha fazla zorlamamaldr. Türk milleti hakkn, hukukunu, milli haysiyetini sonuçlar ne olursa olsun savunacaktr Siyaset, diplomasi baard baard aksi halde Türk ordusu soluu amda almal, zalim ve canavar Esadn kafasna çuval geçirmeli; kanl ve zalim rejime son darbeyi indirmelidir.

KILIçDAROLU SEN ESADIN YANCISI DELSN: ehitler tepesini bo tutmann bize göre ad vatana ihanettir. Sayn Klçdarolu, bu sözü söylerken hiç mi gocunmadn Sayn Klçdarolu senin gibilere ramen ehitler tepesi hiçbir zaman bo kalmad bo da kalmayacak. Sen Suriyenin muhalefet partisi, Esadn yancs, rejimin kuklas deilsin. Esadn kan kardei, Mehmetçik katillerinin yolda olamazsn CHPye oy verenlere ihanet etme

Ana Sayfaya Git