Bahçeli’den Akşener ve Kılıçdaroğlu’na tepki

İyi Parti’nin “Memleket Masası” çağrısına tepki gösteren MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP’nin olası bir baskın seçimde DEVA ve Gelecek Partisi’ne grup kurması için destek vereceği açıklamalarına ilişkin “Milletvekili transfer borsası” dedi.

Haberler 19.05.2020 - 12:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, 19 Mays Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayram dolaysyla yazl açklama yaymlad. Bahçelinin açklamada muhalefete yüklendi. yi Parti Genel Bakan Meral Akener tarafndan çars yaplan Memleket Masasna ilikin Bahçeli, Türkiye üzerinde kirli oyun kurup ibirlikçi figüranlar sahneye süren, kindar ve kifayetsiz muhterislerle senaryo hazrlayp her frsatta servis eden iç ve d mahfillere en uyarc cevap, 19 Mays 1919un zamanlar üstü mesajnda sakldr. Hiç kimse sipari masa kurup, ihanet ve igal emellerini aklama ve temize çkarma aybna ümit balamamaldr. Memleketi krk dökük masalara sdrmaya çalanlarn ackl sonlarndan ibret almak isteyenler Mondrostan Sevre kadar uzanan ihanet ve istila sürecinin nasl yerle yeksan edildiini unutmamalar ikazen tavsiyemizdir ifadelerini kulland.

MLLETVEKL TRANSFER BORSASI

Bahçeli, CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolunun olas bir baskn seçimde DEVA ve Gelecek Partisine grup kurmas için destek verecei açklamalarna ilikin, Milletvekili transfer borsas kurup korsan siyaset ticaretine bel balayanlarn Gazi Meclisimizin saygnlna gölge düürme çabalar, Türkiyenin ayak ba ve ar yüküdür diye konutu.

Ana Sayfaya Git