Bahçeli'den 'yeni anayasa' açıklaması

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "100 maddelik anayasa önerimiz bugüne kadar yalnızca Sayın Cumhurbaşkanımızın bilgi ve takdirine sunulmuştur." dedi.

Haberler 12.05.2021 - 00:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, yeni anayasa sürecine ilikin son dakika açklamalarda bulundu. Bahçeli, 100 maddelik anayasa önerimiz bugüne kadar yalnzca Sayn Cumhurbakanmzn bilgi ve takdirine sunulmutur. Bunun dnda metni ne eline alan, ne gören, ne de okuyan olmutur. açklamasnda bulundu.

SRALN TERÖR SALDIRILARI

MHP Genel Bakan Bahçeli: srail, yaptklarnn bedelini ödemelidir. Uluslararas Ceza Mahkemesi zulmün hesabn srail devletinden sormak mecburiyetindedir. deerlendirmesinde bulundu.

PARLAMENTER SSTEM AçIKLAMASI

Bahçeli: Eskiye dönü uçurumdur. Parlamenter sistem ezberlerinin ardndaki niyet Türkiyenin yükseli ve büyüme isteini engellemektir. dedi.

SRALE BEDEL ÖDETLMEL

Bahçeli, srailin ramazan aynda Dou Kudüs ve Bat eriada terör estirdiini, uluslararas toplumun gözü önünde insanlk suçu ilendiini belirterek, srail yaptklarnn bedelini ödemelidir. Uluslararas Ceza Mahkemesi, zulmün hesabn srail devletinden sormak mecburiyetindedir dedi.

Ana Sayfaya Git