Görüş Bildir

Bahçeli'den 'yeni anayasa' açıklaması

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "100 maddelik anayasa önerimiz bugüne kadar yalnızca Sayın Cumhurbaşkanımızın bilgi ve takdirine sunulmuştur." dedi.

Bahçeli'den 'yeni anayasa' açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni anayasa sürecine ilişkin son dakika açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "100 maddelik anayasa önerimiz bugüne kadar yalnızca Sayın Cumhurbaşkanımızın bilgi ve takdirine sunulmuştur. Bunun dışında metni ne eline alan, ne gören, ne de okuyan olmuştur." açıklamasında bulundu.

İSRAİL'İN TERÖR SALDIRILARI

MHP Genel Başkanı Bahçeli: "İsrail, yaptıklarının bedelini ödemelidir. Uluslararası Ceza Mahkemesi zulmün hesabını İsrail devletinden sormak mecburiyetindedir." değerlendirmesinde bulundu.

PARLAMENTER SİSTEM AÇIKLAMASI

Bahçeli: "Eskiye dönüş uçurumdur. Parlamenter sistem ezberlerinin ardındaki niyet Türkiye’nin yükseliş ve büyüme isteğini engellemektir." dedi.

İSRAİL'E BEDELİ ÖDETİLMELİ

Bahçeli, İsrail'in ramazan ayında Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da terör estirdiğini, uluslararası toplumun gözü önünde insanlık suçu işlendiğini belirterek, "İsrail yaptıklarının bedelini ödemelidir. Uluslararası Ceza Mahkemesi, zulmün hesabını İsrail devletinden sormak mecburiyetindedir" dedi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi