Bakan Akar: Bu ülkeyi terörden kurtaracağız

MİLLİ Savunma Bakanı Hulusi Akar "İnşallah bu ülkeyi terörden kurtaracağız. Bunun için olmazsa olmaz, siyasette ve iş hayatında birlik ve beraberlik" dedi.

Haberler 03.06.2019 - 11:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Akar, AK Parti Kayseri l Bakanl tarafndan düzenlenen bayramlama programna katld. AK Parti Genel Bakan Yardmcs Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekilleri smail Tamer ve Hülya Nergis ile Büyükehir Belediye Bakan Memduh Büyükklç ve ilçe belediye bakanlar ile partililerin katld bayramlamada Bakan Akar, memleketin bu dönemde ihtiyac olan ilk eyin, birlik ve beraberlik olduunu vurgulayarak, unlar söyledi:

Tarihimizden, milli manevi deerlerimizden güç almak suretiyle, ruh kökümüzden alacamz güçle, ileriye bakmak suretiyle, modern araç ve imkanlar kullanmak suretiyle bu ülkeye, bu asil millete borcumuzu ödememiz lazm. Cumhurbakanmzn liderliinde yaplan atlmlar gerçekten kiilikli ve kimlikli bir siyaset, bütün dünyada Türkün, Müslümann adn savunan, ortaya koyan, bunun deerlerini herkese anlatan bir politika ile devam ediyoruz. Bu çerçevede bizlerin de Kayseri olarak stanbul ve Türkiye olarak yapmamz gereken çok ey olduunu bilmemiz lazm. Birlik ve beraberlik çok önemli. Türkiyeye kar FETÖ-PKK-YPG-DEA ve daha ne olduu belirsiz onlarca terörist grup bu millete musallat oldu. Bunlara kar sadece silahl kuvvetler deil herkesin bilgili ve bilinçli bir ekilde, bunlara kar bulunduu yerde yapmas gerekeni yapmal ve tedbir almaldr. Ordumuz azim ve kararllkla mücadelesini sürdürüyor. nallah bu ülkeyi terörden kurtaracaz. Bunun için olmazsa olmaz siyasette ve i hayatnda birlik ve beraberlik.

ÖZHASEK: BZM TARAFIMIZ MLLETTEN YANA

AK Parti Genel Bakan Yardmcs Mehmet Özhaseki de 23 Haziranda stanbulda yaplacak seçimi hatrlatarak, Yllar içerisinde ufak tefek krgnlklar olabilir. Hiç kimse unutmasn ki kyasya bir mücadele var. Bu mücadelede bizler tarafz. Bizim tarafmz milletten yanadr. Kar tarafa baktmz zaman ise FETÖcü alçaklarn, PKKl katillerin nerede olduunu görürsünüz. Siyasi uzantlar zaten mesajlarn vererek, Cumhur ttifakna seçimi kaybettirmek istiyorlar. Bu gerçeklikler karsnda inallah stanbulda yaayan kardelerimizin oradaki tercihi dorudan yana olacaktr. Hizmet edecek ve hizmet eri olan Binali Yldrmdan yana olacaktr. Sayn Binali Yldrmn kafas yldrm gibi çalyor. stanbulun sorunlarna çare bulacak tek adam Binali Yldrmdr. Uzmanlk alan da ulamdr. stanbula büyük projeleri getiren de kendisidir dedi.

ALLAH BZE HARAM OY NASP ETMESN

Oylar çalnd için stanbul seçiminin iptal edildiini kaydeden Özhaseki, Tespit edilebilen bin sandkta oylar resmen çalnd. Tespit edilemeyen binlerce sandkta her saydmzda bizim oyumuz artyor. 754 sandn banda memur olmas gerekirken memur olmayan insanlar var. Partilerin adamlar var. 200 sandkta saym döküm çizelgelerinde imzalar yok, tutanaklarda imzalar yok. Hükümlülerin, evde oturanlarn yerine oylar kullanlm. Biz bunlara itiraz etmeyelim mi? Biz yllardr milli iradenin sanda yansmas için mücadele vermi insanlarz. Bizim kimsenin oyunda gözümüz yok. Allah bize haram oy nasip etmesin. Milletin seçimden yorulduunu elbette biliyoruz. Gelecek yllarda güzel iler yaplacak ve ekonomide doru admlar atlacaktr. Oylar çalndysa gerekli admlar atacamzdan kimsenin üphesi olmasn diye konutu.

Ana Sayfaya Git