Binali Yıldırım, Kadın STK Temsilcileri Toplantısı'na katıldı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile birlikte Sancaktepe’de “Kadın STK Temsilcileri Toplantısı”na katıldı.

Haberler 14.06.2019 - 11:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Toplantnn ardndan gazetecilerin sorularn yantlayan Yldrm, Yarn MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli stanbula geliyor. Ortak bir programnz olacak m? sorusuna, u anda böyle bir planlamamz yok. Sayn Devlet Bahçeli seçim yenileme kararndan sonra stanbulda partililerle bizzat kampanya yürüteceini duyurmutu. Hatta ona bir ironi de yapt, Mitili atyoruz stanbula diye. u an da mitil atlm vaziyette ve çalmalar devam ediyor. yantn verdi.

çOK VERML BR TOPLANTI GERçEKLETRDK

Toplantyla ilgili olarak da Binali Yldrm, unlar söyledi:

stanbulun nüfusunun yars kadn. Dolaysyla kadnlarn, ehir hayatna, ehrin yönetimine daha fazla nasl katk salar? Bu konular enine boyuna konutuk. Önerilerini aldk. çok güzel teklifler geldi. Özellikle kadnn stanbulda i, sosyal, eitim, salk, turizm hayatnda, bütün yaamnda yer almas ve çocuklarn çok daha güvenli bir ortamda, kadnlarn i hayatnda olduunda vakitlerini geçirebilecek, çocuk yuvalarndan tutun çocuk parklarna varncaya kadar çok güzel öneriler geldi. Bunlar not ettik, deerlendirdik. Büyük bir ksm zaten stanbul Büyükehir Belediyesinin verdii hizmetler ama yenileri de var. Gençler için kadnlarmz için çok önemli vaatlerimiz, müjdelerimiz var. Örnein ev kadnlarnn evde ürettikleri el emei göz nuru ürünlerini stanbul Büyükehir Belediyesi, gerek internet üzerinden gerek fiziki olarak pazarlamasn yapacak. Kadnlarmzn ev bütçesine katk salayacak. çok verimli güzel bir toplant gerçekletirdik.

U ANDA STANBUL BÜYÜKEHR BELEDYE BAKANI GB BR VAATTE BULUNAMAM

Bir gazetecinin 15 Temmuz ehitler Otogarnn sözlemesi bir süre önce bitmiti. An itibariyle iletmeci firma sözleme yenilemek istiyor. Ancak belediye seçimi henüz netlemedii için bir muhatap bulunamad yönünde söylentiler var. u an itibariyle o firma orada igalci konumunda m? Bundan sonras için ne olacak? sorusu üzerine Yldrm, u anda ben stanbul Büyükehir Belediye Bakan gibi bir vaatte bulunamam. nallah 23ünden sonra bismillah deyip göreve balaynca bunlar ele alr gereken neyse yaparz. 5 Maysta bittiyse 10 gün daha beklesin. Bir ey olmaz. Kimse gidip de Hadi buray boaltn diyecek hali yok. eklinde cevap verdi.

23 Haziranda oy kullanmak için ehir dndan gelmesi gereken vatandalar var. Hem AK Parti cephesinden hem de CHPden ulamlarnn otobüslerle salanabilecei yönünde taahhütler verildii söyleniyor. AK Parti olarak tutum ne olacak? sorusunu Binali Yldrm, Bu doru. Hatta sosyal medyadan, basn yayn kurulularndan, d cephe reklamlarndan her iki partinin bu yönde çalmalar olduunu biliyoruz. Bu da gayet normal bir ey. çünkü uzun bir bayram tatili geçirdik. Memleketlerine tatile gidenlerin stanbula gelip, 23ünde bir vatandalk görevi olan oylarn kullanmalar için, partilerin tekilatlarnn gerekli destei vermesi rutin bir uygulamadr. diyerek cevaplad.

U ANDA MTL ATILMI VAZYETTE VE çALIMALAR DEVAM EDYOR

Yarn MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli stanbula geliyor. Ortak bir programnz olacak m? sorusuna Yldrm, u anda böyle bir planlamamz yok. Sayn Devlet Bahçeli seçim yenileme kararndan sonra stanbulda partililerle bizzat kampanya yürüteceini duyurmutu. Hatta ona bir ironi de yapt, Mitili atyoruz stanbula diye. u anda mitil atlm vaziyette ve çalmalar devam ediyor. eklinde cevap verdi.

Ana Sayfaya Git