Binali Yıldırım: YSK bu konuda karar verecek

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, "Partimizin, AK Parti'nin, MHP'nin seçimin sonuçlarıyla ilgili itiraz süreci halen Yüksek Seçim Kurulu'nda devam ediyor. YSK, tabii ki bu konuda bir karar verecektir" dedi.

Haberler 20.04.2019 - 10:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Binali Yldrm, Sultanbeylide ah- Nakibendi Camiinin ibadete açl törenine katld. Cuma namazn da burada klan Yldrm, darda bekleyen basn mensuplarnn sorularn yantlad.

Binali Yldrm seçim süreciyle ilgili bir soruya, Seçimler bitti, tamamland ve l Seçim Kurulu da itirazlar sonuçlandrp mazbatay Sayn mamoluna verdi. Ben de kendisine hayrl olsun dedim. Tabi partimizin, AK Partinin, MHPnin seçimin sonuçlaryla ilgili itiraz süreci halen Yüksek Seçim Kurulunda devam ediyor. YSK, tabii ki bu konuda bir karar verecektir. imdilik durum budur. Hayrl olsun memleketimize, stanbulumuza. Bu konuda söyleyeceklerim bundan ibaret. Sosyal medya mesajyla hayrl olsun dedim. Duymayanlar varsa bir daha bu vesileyle tekrar etmi olaym eklinde cevap verdi.

BBDE VERLERN KOPYALANMASI

stanbul Büyükehir Belediyesinde verilerin kopyaland iddialaryla ilgili Yldrm, Sayn mamolu bunu yalanladysa söyleyecek bir ey yok. Ortalkta evraklar dolayor. Dolaysyla birisi herhalde bakann imzasn taklit etti, böyle bir yazl talimat yapt. Eer böyleyse bu daha vahim bir ey. Umarm böyle deildir. Tabi ki Belediye Bakan kurumla ilgili yapmas gereken her türlü denetimi, incelemeyi yaptrabilir. Ama bütün ileyiin hukukun içerisinde olmas ve belediyedeki yöneticileri, çalanlar üpheli gibi görmekten uzak davranmas esas olmaldr. imdi artk stanbullunun bekledii bir an önce hizmetlerin ivedi olarak yerine getirilmesidir ifadelerini kulland.

KONUMUM, MAKAMIM NE OLURSA OLSUN HZMET ETMEYE DEVAM EDECEM

Binali Yldrm konumasn öyle sürdürdü; Ben ülkeme bugüne kadar çeitli sorumluluklar alarak hizmet ettim. Konumum, makamm ne olursa olsun hizmet etmeye devam edeceim. Hiçbir zaman makam koltuk peinde koan olmadm. Tek hedefim; bütün ileri, bütün hizmetleri yaparken insanmzn yaam kalitesini artrmak ve mutlu olduunu görmek olmutur. Benim için en büyük makam insanlarn gönlünde olan makamdr. Bu yönde bir mesafe aldysak rabbime hamdederim. ükrederim. Ben halihazrda zmir milletvekiliyim, bu sorumluluum da devam ediyor.

Ana Sayfaya Git