Böyle karşılandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye binasından ayrılmak üzere dışarı çıktığında, kendisini bekleyen kent sakinleriyle bir araya geldi.

Haberler 04.11.2019 - 11:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, anlurfada Valilik ve Büyükehir Belediyesini ziyaret etti. Erdoan, YPG/PKKl teröristlerce Akçakale ilçesine düzenlenen havanl ve roketatarl saldrda ehit edilen 9 aylk Muhammed Omarn ailesiyle görütü. Erdoan, belediye binasndan ayrlmak üzere dar çktnda, kendisini bekleyen kent sakinleriyle bir araya geldi.

HABER MERKEZ

Türkiye Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, anlurfada Valilik ve Büyükehir Belediyesini ziyaret etti.

HAREKAT MERKEZNE ZYARET

Cumhurbakan Erdoan ilk olarak, kentteki Kara Kuvvetleri Komutanl leri Müterek Harekat Merkezini ziyaretinde bulundu. Erdoan, beraberinde çileri Bakan Süleyman Soylu, MT Bakan Hakan Fidan, AK Parti Genel Bakan Yardmcs Mahir Ünal ve AK Parti Sözcüsü Ömer çelik ile birlikte saat 12.30da uçakla GAP Havalimanna indi. Cumhurbakan Erdoan, havalimannda Milli Savunma Bakan Hulusi Akar, kuvvet komutanlar, anlurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükehir Belediye Bakan Zeynel Abidin Beyazgül ile protokol üyeleri tarafndan karland. Havaalanndan ayrlan Erdoan, 20nci Zrhl Tugay Komutanlna geçti.

Cumhurbakan Erdoan ve beraberindekiler, 20nci Zrhl Tugay Komutanlndaki KKK Müterek Harekat Merkezini ziyaret ederek, yürütülen çalmalar hakknda bilgi ald.

VALLK VE BELEDYE ZYARET

Erdoan buradaki ziyaretinin ardndan anlurfa Valiliine geçti. Burada Vali Abdullah Erin ile görüen Erdoan, ardndan da Büyükehir Belediyesine geçerek, Büyükehir Belediye Bakan Zeynel Abidin Beyazgül ile görütü.

EHT MUHAMMED BEBEN ALES

Cumhurbakan Erdoann, belediye ziyareti srasnda, YPG/PKKl teröristlerce snrn Suriye tarafndan 10 Ekimde anlurfann Akçakale ilçesine düzenlenen havanl ve roketatarl saldrda ehit edilen 9 aylk Muhammed Omarn ailesiyle de görütüü örenildi.

Görümede Erdoann, yakndan ilgilendii Omarn kardelerine hediyeler verdii kaydedildi.

VATANDALARIN SEVG GÖSTERS

çkta ise belediye binas çevresinde toplanan vatandalarn yanna giderek sohbet eden Erdoan, kent merkezinde bir süre yürüyü yapt. Yürüyü srasnda çok sayda vatanda, Erdoana sevgi gösterisinde bulundu. Halk selamlayan Cumhurbakan Erdoan, daha sonra aracna binip, beraberindeki heyetle kentten ayrlmak üzere GAP Havalimanna hareket etti. Erdoan geldii uçakla Ankaraya döndü.

Ana Sayfaya Git