Bu Da Tacizdir!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde konuştu.

Haberler 09.03.2015 - 10:48 Son Güncelleme : 09.03.2015 - 10:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kadına yönelik şiddete veya kadına yönelik şiddette bilhassa cinayetlerde iyi hal indirimi gibi uygulamalarda, çok dikkatli olunmalı. Bunun için her kurumda, her düzeyde eğitim çalışmaları yürütülüyor. Önümüzdeki dönemde bu konuda çok daha dikkatli olunacağına, hassasiyet gösterileceğine inanıyorum dedi.

ÖZEL EKİP KURACAĞIM Cumhurbaşkanı Erdoğan, Buradan tüm kadınlarımıza, tüm Türkiye’ye şunu ilan etmek istiyorum, dünyaya şunu ilan etmek istiyorum: Cumhurbaşkanı olarak kadına şiddetle mücadele için yürütülen her çalışmanın yanındayım, destekçisiyim dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biliyorsunuz bazı konular benim şahsi takibim altındadır. Mesela sigara başta olmak üzere zararlı alışkanlıklarla ve bağımlılıkla mücadele, bunlardan biridir. Bundan sonra kadına şiddeti de bizzat takip ettiğim konular arasına ilave ediyorum. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum. Bu doğrultuda Bakanlığımız ve sivil toplum kuruluşlarımız tarafından yürütülen çalışmaları, bizzat kuracağım ekiple takip edeceğim dedi.

Ana Sayfaya Git