Bu Da Tacizdir!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde konuştu.

Bu Da Tacizdir!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kadına yönelik şiddete veya kadına yönelik  şiddette bilhassa cinayetlerde iyi hal indirimi gibi uygulamalarda, çok dikkatli  olunmalı. Bunun için her kurumda, her düzeyde eğitim çalışmaları yürütülüyor.  Önümüzdeki dönemde bu konuda çok daha dikkatli olunacağına, hassasiyet  gösterileceğine inanıyorum" dedi.

ÖZEL EKİP KURACAĞIM Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Buradan tüm kadınlarımıza, tüm Türkiye'ye şunu  ilan etmek istiyorum, dünyaya şunu ilan etmek istiyorum: Cumhurbaşkanı olarak  kadına şiddetle mücadele için yürütülen her çalışmanın yanındayım, destekçisiyim"  dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biliyorsunuz bazı konular benim şahsi takibim  altındadır. Mesela sigara başta olmak üzere zararlı alışkanlıklarla ve  bağımlılıkla mücadele, bunlardan biridir. Bundan sonra kadına şiddeti de bizzat  takip ettiğim konular arasına ilave ediyorum. Bunu özellikle vurgulamak  istiyorum. Bu doğrultuda Bakanlığımız ve sivil toplum kuruluşlarımız tarafından  yürütülen çalışmaları, bizzat kuracağım ekiple takip edeceğim" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz