CHP üç maymunu oynuyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , "Skandalların ortaya çıkmasının üzerinden 2 ay geçmiş olmasına rağmen CHP cenahı hala üç maymunu oynamayı sürdürüyor" dedi.

Haberler 22.01.2021 - 11:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Erdoan, Üsküdarda bulunan Vahdettin Kökünden canl balantyla katld toplantda, AK Parti, çileri Bakanlna verilmi alelade bir dilekçeyle kurulmu, sadece bir isim, amblem ve binadan ibaret bir parti deildir. AK Parti milletimiz tarafndan kurulan sahibi de milletimizin bizzati kendisi olan bir partidir. Buras siyasi, sosyal veya ekonomik kariyer kurumu deil, hizmet odadr. Önce kendi kadrolarmz, ardndan üyelerimizin tamamn, onlarla birlikte de tüm toplumu kucaklayacak bir parti faaliyeti ortaya koyacaz dedi.

MESELE CHP OLUNCA, SUSPUS KESLDLER

Erdoan, Son toplantmzda CHPteki taciz, tecavüz, hrszlk ve ahlakszlk furyasna dikkat çekerek, CHP yönetiminin bu tablo karsnda yüzlerinin kzarmamasndan duyduum üzüntüyü sizlerle paylamtm. Bu skandallarn ortaya çkmasnn üzerinden 2 ay geçmi olmasna ramen CHP cenah hala üç maymunu oynamay sürdürüyor. CHP genel bakan ve yönetimi görmedim, duymadm, konutum taktii ile bu meseleyi unutturmaya çalyor. çou yalan ve iftira olan benzer meselelerde ortal birbirine katan sosyal medya silahörleri ve güya STKlar mesele CHP olunca, suspus kesildiler. Bunlar geçmite vesayetin karsnda hazr ola geçen askere, rektöre, yargca, savcya altlar. imdi bu ülkenin tüm kamu görevlilerin devletin ve milletin emrinde görev yaptn görünce tahammül edemiyorlar eklinde konutu.

PEK SZ KMN, NEYN MLTANISINIZ?

Cumhurbakan Erdoan, TSKnn deerli komutanlarn hedef almlard. imdi astsubaylar ve uzman çavular da menzile aldklarna göre muvazeneyi iyice kaybettiler. Neymi bunlarn hepsi de AK Parti militan olmu. Bunlara en güzel cevab emekli bir astsubaymzn yüreinden kopan u ifadeler veriyor; ben baçavuum, ben uzman çavuum, ben ülkemin bütünlüünde gözü olanlarn karsnda militanm, ben binlerce ehidin kannn rengi alan bayrama uzanan ellerin karsnda militanm, ben ezana dokunan dillerin karsnda militanm, ben askerimiz, polisimi, öretmenimi, çocuklarm ehit edenlerin karsnda militanm, ben baçavuum, uzman çavuum, çok ükür ülkemin ve milletin militanym. Peki siz kimin, neyin militansnz? Biz de bu kardeimiz gibi soruyoruz. Bu milletin hakimine, askerine, polisine, askerine, öretmenine laf edeneler siz kimin ve neyin militansnz? Bölücü örgütün siyasi uzantlaryla kol kola yürüyenler, Ankaradan stanbula kol kola yürüyenler siz kimin ve neyin militansnz? Her mikrofon uzatldnda, Türkiyeyi yurtdna ikayet edenler siz kimin ve neyin militansnz? Ülkemizin her baarsna gölge düürmek için terör örgütlerinin ve onlar arkalayanlarn bile aklna gelmeyecek yalanlar sralayanlar siz kimin ve neyin militansnz? dedi.

BZ YILI POZTF BÜYÜMEYLE KAPATMAYI UMUYORUZ

Cumhurbakan Erdoan, Merhum Karakoç gibi ifade edecek olursak, Beden ölür çürür cana bakn siz, kim kiminle ürür ona bakn siz, brakn dönsün dönme dolaplar, haktan hakikatten yana bakn siz evet hayatmz boyunca yaptmz gibi bundan sonra da haktan ve hakikatten yana bakarak yolumuza devam edeceiz. Son 18 ylda kurduumuz güçlü altyap ve ina ettiimiz siyasi mimari sayesinde ilkemizi inallah yeni küresel düzende hak ettii yere tayacaz ifadelerini kulland.

2023 SEçMLER DER BR çOK FAKTÖRÜN YAN SIRA BU TARH SÜRECN BAARISI BAKIMINDAN DA ÖNEMLDR

Erdoan, 2023 seçimleri dier bir çok faktörün yani sra bu tarihi sürecin baars bakmndan da önemlidir. Tekilatlarmza her frsatta seçim gününe kadar var güçleriyle çalmalarn telkin etmemizin gerisinde, üstlendiimiz tarihi sorumluluu hakkyla yerine getirme arzusu yatyor. Sizler de kendi illerinizde ayn misyonu tayorsunuz. nallah hep birlikte bu mücadeleden alnmzn akyla çkacaz. Rabbim yar ve yardmcmz olsun diye konutu.

Ana Sayfaya Git