CHP üç maymunu oynuyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , "Skandalların ortaya çıkmasının üzerinden 2 ay geçmiş olmasına rağmen CHP cenahı hala üç maymunu oynamayı sürdürüyor" dedi.

CHP üç maymunu oynuyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da bulunan Vahdettin Köşkü'nden canlı bağlantıyla katıldığı toplantıda, "AK Parti, İçişleri Bakanlığı'na verilmiş alelade bir dilekçeyle kurulmuş, sadece bir isim, amblem ve binadan ibaret bir parti değildir. AK Parti milletimiz tarafından kurulan sahibi de milletimizin bizzati kendisi olan bir partidir. Burası siyasi, sosyal veya ekonomik kariyer kurumu değil, hizmet odağıdır. Önce kendi kadrolarımızı, ardından üyelerimizin tamamını, onlarla birlikte de tüm toplumu kucaklayacak bir parti faaliyeti ortaya koyacağız" dedi.

"MESELE CHP OLUNCA, SUSPUS KESİLDİLER"

Erdoğan, "Son toplantımızda CHP'teki taciz, tecavüz, hırsızlık ve ahlaksızlık furyasına dikkat çekerek, CHP yönetiminin bu tablo karşısında yüzlerinin kızarmamasından duyduğum üzüntüyü sizlerle paylaşmıştım. Bu skandalların ortaya çıkmasının üzerinden 2 ay geçmiş olmasına rağmen CHP cenahı hala üç maymunu oynamayı sürdürüyor. CHP genel başkanı ve yönetimi görmedim, duymadım, konuştum taktiği ile bu meseleyi unutturmaya çalışıyor. Çoğu yalan ve iftira olan benzer meselelerde ortalığı birbirine katan sosyal medya silahşörleri ve güya STK'lar mesele CHP olunca, suspus kesildiler. Bunlar geçmişte vesayetin karşısında hazır ola geçen askere, rektöre, yargıca, savcıya alıştılar. Şimdi bu ülkenin tüm kamu görevlilerin devletin ve milletin emrinde görev yaptığını görünce tahammül edemiyorlar" şeklinde konuştu.

"PEKİ SİZ KİMİN, NEYİN MİLİTANISINIZ? "

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "TSK'nın değerli komutanlarını hedef almışlardı. Şimdi astsubayları ve uzman çavuşları da menzile aldıklarına göre muvazeneyi iyice kaybettiler. Neymiş bunların hepsi de AK Parti militanı olmuş. Bunlara en güzel cevabı emekli bir astsubayımızın yüreğinden kopan şu ifadeler veriyor; ben başçavuşum, ben uzman çavuşum, ben ülkemin bütünlüğünde gözü olanların karşısında militanım, ben binlerce şehidin kanının rengi alan bayrağıma uzanan ellerin karşısında militanım, ben ezana dokunan dillerin karşısında militanım, ben askerimiz, polisimi, öğretmenimi, çocuklarımı şehit edenlerin karşısında militanım, ben başçavuşum, uzman çavuşum, çok şükür ülkemin ve milletin militanıyım. Peki siz kimin, neyin militanısınız? Biz de bu kardeşimiz gibi soruyoruz. Bu milletin hakimine, askerine, polisine, askerine, öğretmenine laf edeneler siz kimin ve neyin militanısınız? Bölücü örgütün siyasi uzantılarıyla kol kola yürüyenler, Ankara'dan İstanbul'a kol kola yürüyenler siz kimin ve neyin militanısınız? Her mikrofon uzatıldığında, Türkiye'yi yurtdışına şikayet edenler siz kimin ve neyin militanısınız? Ülkemizin her başarısına gölge düşürmek için terör örgütlerinin ve onları arkalayanların bile aklına gelmeyecek yalanları sıralayanlar siz kimin ve neyin militanısınız?" dedi.

"BİZ YILI POZİTİF BÜYÜMEYLE KAPATMAYI UMUYORUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Merhum Karakoç gibi ifade edecek olursak, 'Beden ölür çürür cana bakın siz, kim kiminle ürür ona bakın siz, bırakın dönsün dönme dolaplar, haktan hakikatten yana bakın siz' evet hayatımız boyunca yaptığımız gibi bundan sonra da haktan ve hakikatten yana bakarak yolumuza devam edeceğiz. Son 18 yılda kurduğumuz güçlü altyapı ve inşa ettiğimiz siyasi mimari sayesinde ilkemizi inşallah yeni küresel düzende hak ettiği yere taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

"2023 SEÇİMLERİ DİĞER BİR ÇOK FAKTÖRÜN YANİ SIRA BU TARİHİ SÜRECİN BAŞARISI BAKIMINDAN DA ÖNEMLİDİR"

Erdoğan, "2023 seçimleri diğer bir çok faktörün yani sıra bu tarihi sürecin başarısı bakımından da önemlidir. Teşkilatlarımıza her fırsatta seçim gününe kadar var güçleriyle çalışmalarını telkin etmemizin gerisinde, üstlendiğimiz tarihi sorumluluğu hakkıyla yerine getirme arzusu yatıyor. Sizler de kendi illerinizde aynı misyonu taşıyorsunuz. İnşallah hep birlikte bu mücadeleden alnımızın akıyla çıkacağız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz