CHP’li Milletvekili Adayları Köyleri Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 27. dönem Diyarbakır milletvekili adayları, Ramazan bayramında da seçim çalışmalarına devam etti.

Haberler 18.06.2018 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyenin yeni Cumhurbakann ve milletvekillerini seçecei 24 Haziran seçimleri için çalmalarn sürdüren Cumhuriyet Halk Partisinin 27. dönem Diyarbakr milletvekili adaylar, Ramazan bayramnda da çalmalarn sürdürdü. Seçim çalmalar kapsamnda CHP 27. dönem Diyarbakr 1. sra milletvekili aday Mahmut Aziz Usal ile 7. sra milletvekili aday Denizcan Eiyok, çermik ilçesine bal Bayrak, Günaan, Dikyol, eyhandede, Bayat, Saltepe, Konakl, Armaanta ve çukurelma köylerini ziyaret etti.

KÖYLERE OY STEME ZYARET

Ziyaret ettikleri köylerde ilgiyle karlanan milletvekili adaylar vatandalarla hem bayramlat hem de yaklaan seçimlerde Cumhurbakan Muharrem nce ve CHPye oy vermelerini istedi. Milletvekili adaylarnn ziyaret ettikleri köylerde çiftçiler devletin çiftçilere verdii destein yetersizliinden yaknrken, CHP 27. dönem Diyarbakr 1. sra milletvekili aday Mahmut Aziz Usal ise CHPnin seçim beyannamesinde çiftçiler ve çiftçilere verilecek destee geni bir yer ayrldn söyledi. Diyarbakrn yllarca Türkiye Büyük Millet Meclisinde gerektii gibi temsil edilmediini belirten Usal, Diyarbakrn hak ettii gibi temsil edilebilmesi için CHPli milletvekili adaylarna ans verilmesini istedi.

Gün boyu çermik ilçesine bal köyleri ziyaret eden CHP 27. dönem Diyarbakr 1. sra milletvekili aday Mahmut Aziz Usal, köy ziyaretlerinin ardndan ilçenin önemli simalarndan olan Mustafa Dalklç ziyaret edip Ramazan bayramn kutlad. Usal, yaklaan seçimler için Dalklçan destek beklediini söyledi.

Ana Sayfaya Git