Görüş Bildir

CHP’li Milletvekili Adayları Köyleri Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 27. dönem Diyarbakır milletvekili adayları, Ramazan bayramında da seçim çalışmalarına devam etti.

CHP’li Milletvekili Adayları Köyleri Ziyaret Etti

Türkiye’nin yeni Cumhurbaşkanını ve milletvekillerini seçeceği 24 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi’nin 27. dönem Diyarbakır milletvekili adayları, Ramazan bayramında da çalışmalarını sürdürdü. Seçim çalışmaları kapsamında CHP 27. dönem Diyarbakır 1. sıra milletvekili adayı Mahmut Aziz Usal ile 7. sıra milletvekili adayı Denizcan Eşiyok, Çermik ilçesine bağlı Bayrak, Günaşan, Dikyol, Şeyhandede, Bayat, Saltepe, Konaklı, Armağantaşı ve Çukurelma köylerini ziyaret etti.

KÖYLERE OY İSTEME ZİYARETİ

Ziyaret ettikleri köylerde ilgiyle karşılanan milletvekili adayları vatandaşlarla hem bayramlaştı hem de yaklaşan seçimlerde Cumhurbaşkanı Muharrem İnce ve CHP’ye oy vermelerini istedi. Milletvekili adaylarının ziyaret ettikleri köylerde çiftçiler devletin çiftçilere verdiği desteğin yetersizliğinden yakınırken, CHP 27. dönem Diyarbakır 1. sıra milletvekili adayı Mahmut Aziz Usal ise CHP’nin seçim beyannamesinde çiftçiler ve çiftçilere verilecek desteğe geniş bir yer ayrıldığını söyledi. Diyarbakır’ın yıllarca Türkiye Büyük Millet Meclisinde gerektiği gibi temsil edilmediğini belirten Usal, Diyarbakır’ın hak ettiği gibi temsil edilebilmesi için CHP’li milletvekili adaylarına şans verilmesini istedi.

Gün boyu Çermik ilçesine bağlı köyleri ziyaret eden CHP 27. dönem Diyarbakır 1. sıra milletvekili adayı Mahmut Aziz Usal, köy ziyaretlerinin ardından ilçenin önemli simalarından olan Mustafa Dalkılıç’ı ziyaret edip Ramazan bayramını kutladı. Usal, yaklaşan seçimler için Dalkılıç’an destek beklediğini söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi