Cumhurbaşkanı Erdoğan bakanlarla video konferansla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bakanlarla video konferans ile görüştü. Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bor madeninden üretilen el dezenfektanını anlattı.

Haberler 26.03.2020 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Toplantda Cumhurbakan Erdoana letiim Bakan Fahrettin Altun ve Cumhurbakanl sözcüsü brahim Kaln da elik etti. Erdoan, Dileri Bakan Mevlüt çavuolu ile görümesinde Bu kadar yakn olmamanz lazm birbirinize. Kaç metre var aranzda. En az 1.5 metre olmal diyerek sosyal mesafe uyarsnda bulundu. Bakan çavuolunun Bakanlmzn en büyük odas buras yant karsnda gülümseyen Erdoan, Sen yeni inaat istiyorsun. Sen yerim dar diyorsun yani ifadelerini kulland.

Enerji Bakan Fatih Dönmez ise bor madeninden üretilen el dezenfektann Cumhurbakan Erdoana tantt. Cumhurbakan Erdoan, Gerçekten söylediiniz u dezenfektan hakikaten bu ii gördüüne göre çok ciddi bir reklam kampanyasna girip u dezenfektanla bu aç kapayalm. Bundan bize de bir gönderin. Elimizi mahvetmesin ama eklinde konutu. Erdoan, Bakan Dönmeze dezenfektann ele nasl uygulanmas gerektii konusunda uyarlarda da bulundu.

Ana Sayfaya Git