Davet etmeyi unuttuk!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi telekonferans yönetimiyle görüştüğü ve beraber türkü söylediği Ozan Ferhat Aktaş (18), duygularını anlattı. Aktaş, Görüşmede, çok heyecanlandığını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Diyarbakır'a davet etmeyi unuttuğunu söyledi.

Haberler 29.06.2020 - 11:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, YKS öncesi çeitli ehirlerden örencilerle, video konferans yoluyla görüme yaparak, sorularn cevaplad. Görüme sonunda Diyarbakr Güzel Sanatlar Lisesi örencisi Ozan Ferhat Aktan sazn gören Cumhurbakan Erdoan, Aktatan türkü söylemesini istedi. Kendisinin saz, snf arkada Ahmet Hüseyin Yldzn gitar çald ve okul müdürü Hanifi Yldzn da seslendirdii Fincann Etraf Yeil türküsüne Cumhurbakan Erdoan da elik etti.

GÖRÜME BZ SINAVA MOTVE ETT

Görüme sonras duygularn anlatan Ozan Ferhat Akta, Cumhurbakanmz ile yaptmz bu görümeden dolay çok mutluyum. çok heyecanlandm, hala heyecanlym, gurur duyuyorum. Bana eitim, öretim hayatm boyunca destek çkan bata ailem, okul müdürüm Hanifi çaçan, il milli eitim müdürüm ve öretmenlerim Sait Yldza teekkür ediyorum. çok mutlu oldum, apayr bir eydi. Anlatlmaz. Liseden sonra konservatuar düünüyorum. Hayatm boyunca müzik yapmak istiyorum. Cumhurbakanmz Diyarbakra davet edecektim, çok heyecanl olduum için unuttum. Buradan sizin araclnzla Cumhurbakanmz Diyarbakra davet ediyorum diye konutu.

Ahmet Hüseyin Yldz Cumhurbakan Erdoan ile ark söyleme ans yakalamalarnn kendilerini sevindirdiini ifade ederek, unlar kaydetti: çok mutlu olduk. Yarnki snavmz için de motive edici bir etki yaratt. YKSden sonra nasip olursa konservatuar düünüyorum.

Ana Sayfaya Git