Destici: Çözüm, üretimi artıracağız, tasarruf edeceğiz

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, döviz kurundaki artışla ilgili, "Biz enerjide dışa bağımlı bir ülkeyiz. Bunlar da döviz ile giriyor. Haliyle bu zamlar mutlaka vatandaşımıza yansıyacaktır. İşte doğalgaza, akaryakıta gelen zamlar. Bizim buna çözüm bulmamızın yolu; kendimiz üreteceğiz. Üretimi artıracağız, tasarruf edeceğiz" dedi.

Haberler 02.09.2018 - 12:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bilecike gelen Mustafa Destici, eyh Edebali Türbesini ziyaret ederek dua okudu. Türbe çknda gazetecilere açklamada bulunan Destici, eyh Edebali hazretleri bata olmak üzere onun bütün aile ferdini, onunla birlikte bu topraklarn Türklemesinde, Müslümanlamasnda emei olan bütün büyüklerimizi, ecdadmz, Erturul Gazi dedemizi, Osman Gazi atamz ve onun neslinden gelip de üç ktada hüküm süren bütün ecdadmz rahmetle anyorum. Onlar burada küçük bir beylikten, bir cihan devletini kurdular. te o azmin, o evkin, o inancn izlerini bu topraklarda görüyoruz. Bu ruhu yaatmamz, o ruha sahip çkmamz hepimizin boynunun borcudur diye konutu.

TERÖRE KARI CDD MÜCEDELE SERGLENYOR

Türkiyenin teröre kar kararl bir ekilde mücadele ettiini söyleyen Mustafa Destici, Türkiye u anda teröre kar ciddi bir mücadele sergiliyor. Burada da büyük baarlar elde ediliyor. Türkiye içlerinde terörist gruplar çok minimize seviyeye getirildi, ama tabi ki frsat bulunca yine eylemlerine devam ediyorlar ve ehitlerimizi daha çok operasyonlarda veriyoruz. çünkü, Türkiye kararl bir ekilde terörizme kar bir operasyon yürütüyor dedi.

ÜLKE OLARAK BUNUN BEDELN ÖDERZ

Bütün bunlarn Türkiyeyi yldramayacan söyleyen Destici, Ben vatandan arasndaym. Vatandamz bu zamlarn da, bu dolarn yükseliinin de Türkiye ye kar yaplan bir ambargodan, kötü niyetli birtakm yaptrmlardan kaynaklandn biliyor. Burada biz ya istiklalimiz, bamszlmz diyeceiz, ya da bu ambargolara, bu tehditlere boyun eeceiz. Türkiye bugüne kadar boyun edii dönemlerde daha fazlas ile karlat. Onun için sar öküzü verirseniz, tüm sürüyü kaybedersiniz, onun için ben bu tehditlere Türkiyenin boyun emedi tavrnn sonuna kadar devam etmesini, bedeli neyse de biz toplum olarak, ülke olarak bunun bedelini öderiz. Ama bunun sonucunun daha hayrl olacan inanyorum dedi.

Ana Sayfaya Git