Devlet Bahçeli gözünü Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Dikti!

Yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasette nabız yükselmeye devam ediyor. Diyarbakır’da Cumhur İttifakı olarak AK Parti adayını destekleyecek olan MHP lideri Bahçeli Diyarbakır’ı almak istiyor.

Haberler 16.01.2024 - 16:44 Son Güncelleme : 16.01.2024 - 16:44

İstanbul ve Ankara ile birlikte en çok almak istediği yer olan Diyarbakır için Devlet Bahçeli ilk kez konuştu. Bahçeli, Diyarbakırın Makus Ve Meyus Talihi Değişecek! Bahçeli, Diyarbakırın makus talihi cumhurun muhterem ve muteber iradesiyle değişecek dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMMdeki grup toplantısında konuştu. Bahçeli, 2024 yılının ilk grup toplantısına başlarken partilileri hürmet ve muhabbetle selamladığını, başarılı, sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmeyi temenni ettiğini belirtti.

TÜRKİYE YÜZYILININ BİRİNCİ ETABINA UMUTLARLA, KARARLI ADIMLARLA GİRDİK

Bahçeli, terörle mücadele esnasında şehit düşen askerlerin ne kadar hüzünlendirse de Türk ve Türkiye Yüzyılının birinci etabına umutlarla, kararlı adımlarla girdiklerini söyledi.

Önümüzdeki yüzyıla Türk milletinin mührünü vurmanın gayret ve gayesiyle çalışmalarına hız kattıklarını ifade eden Bahçeli, Milli yüreklerin toplu vuruşuyla dengeli ve devamlı ilerleyişin kararındayız. Hz. Mevlananın Tut ki Aliden miras kaldı sana Zülfikar. Sende Alinin yüreği yoksa Zülfikar neye yarar sözünden hareketle Zülfikarı taşıyacak cesur yüreğin Türk milletinde olduğuna inanıyoruz.

DİYARBAKIRIN MAKUS TALİHİ DEĞİŞECEK

İstanbulun, Ankaranın, İzmirin, Adananın, Aydının, Antalyanın, Mersinin, Muğlanın, Hatayın, Eskişehirin, Tekirdağın, Diyarbakırın, Mardinin, Vanın makus ve meyus talihi cumhurun muhterem ve muteber iradesiyle değişecek, emanet ehline teslim edilecektir ifadelerine yer verdi.

Ana Sayfaya Git