Devlet Bahçeli gözünü Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Dikti!

Yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasette nabız yükselmeye devam ediyor. Diyarbakır’da Cumhur İttifakı olarak AK Parti adayını destekleyecek olan MHP lideri Bahçeli Diyarbakır’ı almak istiyor.

Devlet Bahçeli gözünü Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Dikti!

İstanbul ve Ankara ile birlikte en çok almak istediği yer olan Diyarbakır için Devlet Bahçeli ilk kez konuştu. Bahçeli, “ Diyarbakır’ın Makus Ve Meyus Talihi Değişecek! Bahçeli, “Diyarbakır’ın makus talihi cumhurun muhterem ve muteber iradesiyle değişecek” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuştu. Bahçeli, 2024 yılının ilk grup toplantısına başlarken partilileri hürmet ve muhabbetle selamladığını, başarılı, sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmeyi temenni ettiğini belirtti.

“TÜRKİYE YÜZYILI’NIN BİRİNCİ ETABINA UMUTLARLA, KARARLI ADIMLARLA GİRDİK”

Bahçeli, terörle mücadele esnasında şehit düşen askerlerin ne kadar hüzünlendirse de Türk ve Türkiye Yüzyılı’nın birinci etabına umutlarla, kararlı adımlarla girdiklerini söyledi.

Önümüzdeki yüzyıla Türk milletinin mührünü vurmanın gayret ve gayesiyle çalışmalarına hız kattıklarını ifade eden Bahçeli, “Milli yüreklerin toplu vuruşuyla dengeli ve devamlı ilerleyişin kararındayız. Hz. Mevlana’nın ‘Tut ki Ali’den miras kaldı sana Zülfikar. Sende Ali’nin yüreği yoksa Zülfikar neye yarar’ sözünden hareketle Zülfikar’ı taşıyacak cesur yüreğin Türk milletinde olduğuna inanıyoruz.

DİYARBAKIR’IN MAKUS TALİHİ DEĞİŞECEK

İstanbul’un, Ankara’nın, İzmir’in, Adana’nın, Aydın’ın, Antalya’nın, Mersin’in, Muğla’nın, Hatay’ın, Eskişehir’in, Tekirdağ’ın, Diyarbakır’ın, Mardin’in, Van’ın makus ve meyus talihi cumhurun muhterem ve muteber iradesiyle değişecek, emanet ehline teslim edilecektir” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler