'Diyarbakır'ı verirsiniz'

Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi eleştirerek, ''Kerkük, Musul’u alalım” diyen Diyarbakır’ı verir'' dedi.

Haberler 06.10.2017 - 10:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vatan Partisi Genel Bakan Dou Perinçek, Ulusal Kanalda canl yayn programna katlarak açklamalarda bulundu.

MHP Lideri Devlet Bahçelinin Kerkük-Musul çkna deinen Dou Perinçek, Kerkük-Musulu almak fikri son derece yanl. Bu fikir Diyarbakr vermekle biter. Kerkük-Musulu alalm diyen Diyarbakr verir. Kerkük ve Musulu nerden alyorsun. Iraktan alyorsun. Irakn toprak bütünlüünü, ran hedef alyorsun. Arap ülkelerini hedef alyorsun. Irak, ran Suriyeyi düman ilan ediyorsun. O zaman da ABD tuzana dütüün için, Türkiye yalnzlat için sonuç itibaryla Diyarbakr vermeyle biter açklamasnda bulundu.

DURUMA EL KOYDULAR

Dou Perinçek Yeni bir dünya kuruluyor ve yeni dünyada Türkiye, ran, Irak Suriye hep birlikte yerlerini alyorlar diyerek öyle devam etti:Sayn Cumhurbakan Tayyip Erdoan ile ran Cumhurbakan Ruhani arasndaki görüme sonrasnda iki liderin yapt açklamalar çok önemli. Türkiye, Suriye, ran, Irak ve Rusya Suriyenin kuzeyinde, Irakn kuzeyinde birlik içerisindeler. Duruma el koymu durumdalar.srail ve Amerika kaybetti. Dou Akdenize uzanan terör koridoru iflas etmi durumda. Kürdistan plan bir hayal.Türkiye hükümetini yöneten insanlar kesinlikle ran kartl, Suriye kartl, Rusya kartl yapamaz. rana yaptmz ziyarette kinci srailin kurulmakta olduunu söyledik. Vatan Partisinin çözümleri bölge devletlerinin siyasetleri haline geldi ve hayat buldu.

Ana Sayfaya Git