Diyarbakır'da Gelecek teşkilatlandı

Gelecek Partisi Diyarbakır İl Başkanlığında, mazbata töreni düzenlendi.

Haberler 09.05.2020 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Bakan Avukat Aydn Altaçn bakanlnda l Yönetim Kurulu üyeleri, üyeler, yerel ve ulusal basn yayn kurulularnn temsilcileri, davetliler ve kalabalk bir vatanda topluluunun katld mazbata töreninde belirlenen lçe, Kadn ve Gençlik Kollar Bakanlarna Yetki Belgelerini içeren mazbatalar verildi. Törende konuan Altaç, unlar söyledi:

Sayn Genel Bakanmz, Prof. Dr. Sayn Ahmet Davutolunun da sk sk dile getirdii gibi, halka hizmet, Hakka hizmettir iayla çktmz bu kutlu yolculukta, böylesi anlaml bir günü yayor olmann mutluluunu yaamaktayz.

lçe Bakanlarmz, Kadn Kollar ve Gençlik Kollar Bakanlarmzn Yetki Belgelerini takdim ederken, hep beraber vira bismillah diyerek, bu kutlu davann birer neferleri olarak, yolumuza artk çok daha güçlü ve geni halk kitleleriyle beraber devam edeceiz.

Startn verdiimiz bu halk hareketi, sessiz çounluun sesi olacak, ilk seçimde iktidara gelerek, aziz milletimizin yaamakta olduu sorunlar birer birer çözmek ve vatandalarmza rahat bir nefes aldrmak için kollar svayacak.

Bugün burada hepimiz tarihi bir güne tanklk etmekteyiz. Halkmzn barndan çkm, prl prl arkadalarmzla, ben deil, biz anlayyla, modern demokrasinin en güzel örneklerini sunacaz. Bu duygu ve düüncelerle, Yeter, Söz Milletindir diyerek, Sayn Genel Bakanmzn öncülüünde çktmz bu kutlu yolculukta, tüm arkadalarmz tebrik ediyor, baarlarnn devamn diliyorum.

ALKILAR ARASINDA YETK BELGELERN ALDILAR

Aydn Altaç, konumasnn ardndan, lçe, Kadn Kollar ve Gençlik Kollar Bakanlarna Yetki Belgelerini teslim etti.

Balar lçe Bakan Ramazan Delidolu, Silvan lçe Bakan Mehmet Nezir Anlam, Dicle lçe Bakan Mehmet Aksal, Ergani lçe Bakan Halim Tunç, Bismil lçe Bakan brahim imek, Kulp lçe Bakan Müserdim Olcum, Eil lçe Bakan Halil Aydn, Sur lçe Bakan Bayram Gezek, Kayapnar lçe Bakan Cihan Gani Eser, Yeniehir lçe Bakan brahim Takran ve tüm ilçelerin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Kadn Kollar Bakan Ayegül Delidolu beraberinde kadn kollar üyeleri, Gençlik Kollar Bakan Ferhat Simfil de, gençlik kollar üyeleriyle beraber, alklar arasnda Yetki Belgelerini aldlar.

Ana Sayfaya Git