Görüş Bildir

Diyarbakır'da Gelecek teşkilatlandı

Gelecek Partisi Diyarbakır İl Başkanlığında, mazbata töreni düzenlendi.

Diyarbakır'da Gelecek teşkilatlandı

İl Başkanı Avukat Aydın Altaç'ın başkanlığında İl Yönetim Kurulu üyeleri, üyeler, yerel ve ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcileri, davetliler ve kalabalık bir vatandaş topluluğunun katıldığı mazbata töreninde belirlenen İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarına "Yetki Belgelerini" içeren mazbataları verildi. Törende konuşan Altaç, şunları söyledi:

‘Sayın Genel Başkanımız, Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu’nun da sık sık dile getirdiği gibi, ‘halka hizmet, Hakk’a hizmettir’ şiaıyla çıktığımız bu kutlu yolculukta, böylesi anlamlı bir günü yaşıyor olmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

İlçe Başkanlarımız, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımızın Yetki Belgelerini takdim ederken, hep beraber ‘vira bismillah’ diyerek, bu kutlu davanın birer neferleri olarak, yolumuza artık çok daha güçlü ve geniş halk kitleleriyle beraber devam edeceğiz.

Startını verdiğimiz bu halk hareketi, sessiz çoğunluğun sesi olacak, ilk seçimde iktidara gelerek, aziz milletimizin yaşamakta olduğu sorunları birer birer çözmek ve vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldırmak için kolları sıvayacak.

Bugün burada hepimiz tarihi bir güne tanıklık etmekteyiz. Halkımızın bağrından çıkmış, pırıl pırıl arkadaşlarımızla, ‘ben’ değil, ‘biz’ anlayışıyla, modern demokrasinin en güzel örneklerini sunacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, ‘Yeter, Söz Milletindir’ diyerek, Sayın Genel Başkanımızın öncülüğünde çıktığımız bu kutlu yolculukta, tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum’.

ALKIŞLAR ARASINDA YETKİ BELGELERİNİ ALDILAR

Aydın Altaç, konuşmasının ardından, İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarına Yetki Belgelerini teslim etti.

Bağlar İlçe Başkanı Ramazan Delidolu,  Silvan İlçe Başkanı Mehmet Nezir Anlamış, Dicle İlçe Başkanı Mehmet Aksal, Ergani İlçe Başkanı Halim Tunç, Bismil İlçe Başkanı İbrahim Şimşek, Kulp İlçe Başkanı Müserdim Olcum, Eğil İlçe Başkanı Halil Aydın, Sur İlçe Başkanı Bayram Gezek, Kayapınar İlçe Başkanı Cihan Gani Eser, Yenişehir İlçe Başkanı İbrahim Taşkıran ve tüm ilçelerin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Delidolu beraberinde kadın kolları üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Simfil de, gençlik kolları üyeleriyle beraber, alkışlar arasında Yetki Belgelerini aldılar.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi