Dokuz milletvekili korona tedavisi görüyor

Meclis Başkanı Mustafa Şentop açıkladı: "Korona virüsü olup evde takip edilen milletvekili sayısı beş, hastanede tedavi gören milletvekili sayısı dört. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun durumu ile ilgili gelişmeler olumlu."

Haberler 07.08.2020 - 10:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TBMM Bakan Mustafa entop Meclisteki korona virüsü vakalarna ilikin bilgi verdi. entop, dokuz milletvekilinin Covid-19 tedavisi gördüünü, toplam 35 Meclis personelinin de korona olduunu söyledi.

Mecliste toplam 23 bin 310 testin yapldn açklayan entop unlar söyledi: u anda evden takip edilen personel says 32, hastanede tedavi gören personel saymz bir, yeni tespit edilen personel says ise iki. Evde takip edilen milletvekili says be, hastanede tedavi gören milletvekili says dört. Grup Bakanvekili Muhammet Emin Akbaolunun durumu ile ilgili gelimeler olumlu çok ükür dedi.

entop ayrca, Son 3 aylk dönemde bakanlk sistemine destek artt ifadelerini kullanarak unlar söyledi:

Cumhurbakanl Hükümet Sistemi ile ilgili zaman içinde ortaya birtakm aksaklklar çkarsa bunlarla ilgili gerek Anayasada gerek kanunlarda deiiklikler yaplr. Bu da gayet doaldr. Fakat bugün itiraz olarak ileri sürülen hususlarn hepsinin isabetli ve doru olmad kanaatindeyim.

Ana Sayfaya Git