Görüş Bildir

Dokuz milletvekili korona tedavisi görüyor

Meclis Başkanı Mustafa Şentop açıkladı: "Korona virüsü olup evde takip edilen milletvekili sayısı beş, hastanede tedavi gören milletvekili sayısı dört. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun durumu ile ilgili gelişmeler olumlu."

Dokuz milletvekili korona tedavisi görüyor

TBMM Başkanı Mustafa Şentop Meclis’teki korona virüsü vakalarına ilişkin bilgi verdi. Şentop, dokuz milletvekilinin Covid-19 tedavisi gördüğünü, toplam 35 Meclis personelinin de korona olduğunu söyledi.

Meclis’te toplam 23 bin 310 testin yapıldığını açıklayan Şentop şunları söyledi: “Şu anda evden takip edilen personel sayısı 32, hastanede tedavi gören personel sayımız bir, yeni tespit edilen personel sayısı ise iki. Evde takip edilen milletvekili sayısı beş, hastanede tedavi gören milletvekili sayısı dört. Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun durumu ile ilgili gelişmeler olumlu çok şükür” dedi.

Şentop ayrıca, “Son 3 aylık dönemde başkanlık sistemine destek arttı” ifadelerini kullanarak şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili zaman içinde ortaya birtakım aksaklıklar çıkarsa bunlarla ilgili gerek Anayasa’da gerek kanunlarda değişiklikler yapılır. Bu da gayet doğaldır. Fakat bugün itiraz olarak ileri sürülen hususların hepsinin isabetli ve doğru olmadığı kanaatindeyim.”

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi