Ekrem İmamoğlu Ankara'da

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Ankara'ya giderek Anıtkabir'i ziyaret etti. Daha sonra ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Haberler 03.04.2019 - 01:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHP stanbul Büyükehir Belediye Bakan Aday Ekrem mamolu, Atatürk Havaalannda, Ankaraya hareketinden önce gazetecilere açklama yapt. Tüm vatandalarn Miraç Kandilini tebrik eden mamolu, günahlardan arnlan, iyiliklere uzanlan bir gece olmasn temenni etti. mamolu, seçim gündeminin sürdüünü, bu süreçte hiç ho olmayan ortamlarn yaandn ifade ederek, YSK, benim güvendiim tek kurum. Sonuna kadar güveniyorum. dedi.

CHP stanbul Büyükehir Belediye Bakan Aday Ekrem mamolu , ei Dilek ve çocuklar Semih, Mehmet Selim ve Beren mamolu ile birlikte Antkabire ziyarette bulundu. mamoluna, CHP milletvekilleri ile birlikte çok sayda partili ve vatanda da elik etti. Beraberindeki kalabalk ile Aslanl Yoldan yürüyerek Antkabire giren Ekrem mamolu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün mozolesine çelenk brakt. Sayg duruunda bulunulmas ve stiklal Marnn okunmasndan sonra mamolu, dua etti, ardndan Misak- Milli Kulesine geçti.

Ekrem mamolu, Antkabir Özel Defterine unlar yazd:Bugün manevi huzurunda, 1919 ylnda balattnz Kuvay Milliye ruhunun 100üncü ylnn içerisinde, ayn ruhla, 21inci yüzylda fikri hür, vicdan hür nesiller olarak, akl ve bilimle cennet vatanmzn en güzel ehri stanbula tüm tarihi birikimi, maneviyatn koruyarak, milli unsurlarndan asla taviz vermeden hizmet edeceime söz veriyorum. Egemenlik kaytsz artsz milletindir. stanbul Büyükehir Belediye Bakan Ekrem mamolu. Ekrem mamolu, Antkabir çknda kendisine sevgi gösterisinde bulunan kalabal, ziyarette bulunaca CHP Genel Merkezine davet ederek ayrld.

KILIçDAROLU LE BR ARAYA GELD

mamolu, CHP Genel Merkezinde Genel Bakan Kemal Klçdarolu ile bir araya geldi. Görümede son gelimeler deerlendirildi. Görümede Mansur Yava da bulundu.

Ana Sayfaya Git