Emine Erdoğan 'Sen Durdurabilirsin-Dönüşüm Sergisi'nin açılışını yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Bölgesel Çevre Merkezi (REC) Türkiye'nin düzenlediği ve Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları tarafından desteklenen "Sen Durdurabilirsin-Dönüşüm Sergisi"nin resmi açılışını yaptı.

Haberler 17.04.2019 - 10:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

REC Türkiye tarafndan yürütülen ve TANAP Sosyal ve çevresel Yatrm Programlar (SEIP) Dorudan Hibe Fonlama Mekanizmas kapsamnda finanse edilen, Sen Durdurabilirsin-Dönüüm Sergisinin resmi açl, Emine Erdoan ve çevre ve ehircilik Bakan Murat Kurumun katlmyla Kentpark Alveri Merkezinde gerçekletirildi.

Sen Durdurabilirsin-Dönüüm Sergisi

Emine Erdoan, Yeil Kutu Yollarda çevre eitim projesinin uzants olarak hayata geçirilen sergiyi, Bakan Kurum ve beraberindekilerle gezerek, 9 alandan oluan sergiye ilikin REC Türkiye Direktörü Rifat Ünal Saymandan bilgi ald.

Labirent eklinde düzenlenen sergiyi ziyaret eden örencilerle çeitli etkinlikleri de izleyen Emine Erdoan, çocuklarla hatra fotoraf çektirdi.

Emine Erdoan ayrca Bakan Kurumun 7 aylk kz Hatice Zehray da kucana alarak sevdi.

Açla Bakan Kurumun ei engül Kurum, Bakan Yardmcs Mehmet Emin Birpnar, TANAP Genel Müdürü Saltuk Düzyol, TANAP Kalite, Sal Güvenlii, Sosyal ve çevre Direktörü Fatih Erdem ile dier paydalardan temsilciler de katld.

Ana Sayfaya Git