Görüş Bildir

Emine Erdoğan 'Sen Durdurabilirsin-Dönüşüm Sergisi'nin açılışını yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Bölgesel Çevre Merkezi (REC) Türkiye'nin düzenlediği ve Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları tarafından desteklenen "Sen Durdurabilirsin-Dönüşüm Sergisi"nin resmi açılışını yaptı.

Emine Erdoğan 'Sen Durdurabilirsin-Dönüşüm Sergisi'nin açılışını yaptı

REC Türkiye tarafından yürütülen ve TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım  Programları (SEIP) Doğrudan Hibe Fonlama Mekanizması kapsamında finanse edilen,  "Sen Durdurabilirsin-Dönüşüm Sergisi"nin resmi açılışı, Emine Erdoğan ve Çevre ve  Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla Kentpark Alışveriş Merkezi'nde  gerçekleştirildi.

Sen Durdurabilirsin-Dönüşüm Sergisi

Emine Erdoğan, "Yeşil Kutu Yollarda" çevre eğitim projesinin uzantısı  olarak hayata geçirilen sergiyi, Bakan Kurum ve beraberindekilerle gezerek, 9  alandan oluşan sergiye ilişkin REC Türkiye Direktörü Rifat Ünal Sayman'dan bilgi  aldı.

Labirent şeklinde düzenlenen sergiyi ziyaret eden öğrencilerle çeşitli  etkinlikleri de izleyen Emine Erdoğan, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Emine Erdoğan ayrıca Bakan Kurum'un 7 aylık kızı Hatice Zehra'yı da  kucağına alarak sevdi.

Açılışa Bakan Kurum'un eşi Şengül Kurum, Bakan Yardımcısı Mehmet Emin  Birpınar, TANAP Genel Müdürü Saltuk Düzyol, TANAP Kalite, İş Sağlığı Güvenliği,  Sosyal ve Çevre Direktörü Fatih Erdem ile diğer paydaşlardan temsilciler de  katıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi