Erbakan anması liderleri buluşturdu

Türkiye Cumhuriyeti'nin 23'üncü Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, ölümünün 10'uncu yılında Saadet Partisi'nin düzenlediği etkinlikle Ankara'da anıldı.

Haberler 01.03.2021 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Anma etkinliine CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, HDP E Genel Bakan Mithat Sancar, Saadet Partisi Genel Bakan Temel Karamollaolu, Demokrat Parti Genel Bakan Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Bakan Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Bakan Ahmet Davutolu, AK Parti Genel Bakan Yardmcs Mahir Ünal, Y Parti Genel Bakan Yardmcs Nuri Okutan, BBP Genel Bakan Yardmcs Tevfik Eren, Ankara Büyükehir Belediye Bakan Mansur Yava ve çok sayda siyasetçi katld.

Anma etkinliinin açl konumasn Karamollaolu yapt. Saadet Partisinin çizgisinin Erbakann çizgisi olduunu vurgulayan Karamollaolu, Erbakann hiçbir zaman ötekiletirmediini, farkl siyasilerle birlikte hükümetler kurduunu, ittifaklar yaptn belirtti.

AK Parti Genel Bakan Yardmcs Mahir Ünal, anma etkinliinde yapt konumada, Necmettin Erbakann siyasetin üstünde bir deer olduunu ifade etti. Erbakann karakteriyle ilham veren bir insan olduunu belirten Ünal, Verdii siyasi mücadele ile ki siyasetin en büyük ahsiyet snav olduunu bize hatrlatarak ahsiyetinden, kavgasndan, imanndan, iddiasndan asla taviz vermeden yolculuuna devam etmitir dedi.

ERDOANDAN MESAJ

Cumhurbakan ve AKP Genel Bakan Recep Tayyip Erdoan anma etkinliine mesaj gönderdi. Erdoann Erbakan anma mesaj öyle: Türkiyeyi, Merhum Hocamzn da uruna ömrünü adad hedefleriyle buluturana dek durmayacak, inallah 94 ruhu ve 2053 vizyonuyla çalmaya devam edeceiz. Bu düncelerle Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamza Allahtan rahmet diliyor, programa itirak eden tüm kardelerime en kalbi selam ve muhabbetlerimi sunuyorum.

TBMM Bakan Mustafa entop, anma etkinliine mesaj göndererek Erbakan and. entopun mesaj öyle:

Merhum hocamz Prof. Dr. Necmettin Erbakan anmak ve anlamak için gerçekletirilen programa nazik davetiniz için teekkür ederim. lmi çalmalaryla ve devlet adam kimliiyle ülkemize hizmet eden ve insanla fayda salayan, birçok neslin yetimesine vesile olan, örnek kiiliiyle kardelik hukukumuza katk yapan deerli Prof. Dr. Necmettin Erbakan rahmetle anyorum. Düzenlenen programn miras brakt birçok güzelliin sadaka-i cariye olarak devamna vesile olmasn dilerim.

Ana Sayfaya Git