Erdoğan: 29 bin 689 yeni sağlık çalışanı kamuda istihdam edilecek

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, yeni dönemde sağlık çalışanı istihdamına ağırlık verileceğini belirterek, "Bu yıl içinde 29 bin 689 yeni sağlık çalışanını kamuda istihdam etmek için süreci başlattık. İlk etapta 12 bin sağlık personelinin alımını gerçekleştireceğiz" dedi.

Haberler 25.05.2019 - 11:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, salk çalanlaryla iftarda bir araya geldi. Cumhurbakanl Külliyesindeki Sergi Salonunda yaplan iftar programnda davetlilere seslenen Erdoan, salk çalanlarnn istihdam, salk alannda yaplan yatrmlar ile bölgesel ve küresel meselelerle ilgili açklamalarda bulundu.

29 BN 689 YEN SALIK çALIANINI KAMUDA STHDAM ETMEK çN SÜREC BALATTIK

Yeni dönemde salk çalan istihdamna arlk verileceini ifade eden Cumhurbakan Erdoan, Burada bir müjdeyi sizinle paylamak istiyorum. Bakanm da güldüüne göre anlad meseleyi demek ki, herhalde hazrl da vardr. Bu yl içinde 29 bin 689 yeni salk çalann kamuda istihdam etmek için süreci balattk. Yani yaklak 30 bin. lk etapta 12 bin salk personelinin almn gerçekletireceiz. imdiden hayrl olsun dedi.

Cumhurbakan Erdoan, salk çalanlarna yönelik iddetin engellenmesi ve haklarnn korunmas için çileri Bakanl ve Adalet Bakanl eliyle kararl bir çalmann sürdürüldüünü de söyledi.

Ana Sayfaya Git