Erdoğan: İnşallah hırsızlara bu işi bırakmayacağız

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, "Önümüzde bir ay sonra ülkemizde de sandık var. Herhalde bu sandığın hakkını vereceğiz. İnşallah hırsızlara bu işi bırakmayacağız" dedi.

Haberler 25.05.2019 - 11:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Erdoan, Üsküdar Ksklda bulunan konutundan çkarak Alibeyköydeki Hac Osman Torun Camiine geldi. Erdoan burada cuma namazn kld. Erdoan daha sonra caminin ibadete açl törenine katld. Törende konuan Cumhurbakan Erdoan,

Bu külliyeyi maksadna uygun olarak kullanmay rabbim bizlere nasip etsin. Gerçekten güzel bir eser Eyüpsultana kazandrlm oldu. Özellikle Torun ailesinin bu sadaka-i cariyesini rabbim kabul etsin. Buras youn bir ekilde geliiyor. Bizim Osmanldan beri kültürümüz udur; önce merkezimizde camilerimiz, mescitlerimiz yer alr. Ondan sonra binalar onlarla geliir. Buras da u anda o minvalde diyemeyeceim ama buraya önce binalar, sonra Hac Osman Torun Camii yapld. Fakat külliye, gerek erkek, gerek bayan mescidi ile, gerek konferans salonuyla adeta bir külliye gibi burada faaliyette bulunacak. Etraf Selçuklu mimarisinin burada güzel bir örneini tekil ediyor. Allah kendilerinden raz olsun. Yaplacak i bundan sonra; bata müftülüümüz olmak üzere burada görev yapacak olan tüm yönetici arkadalarmzdan. Onlarn da burada bu iin hakkn vermeleri gerekir. Buralarda yetiecek yavrularmz bizler için büyük önem arz ediyor dedi.

Erdoan, Gerçekten skntl bir Ramazan geçiriyoruz. Suriyede olsun, Arakanda, Afganistan, Libyada tüm slam ülkelerinde ne yazk ki bu skntlar yayoruz. nallah bu skntlarn da almasna vesile olsun diye konutu.

NALLAH HIRSIZLARA BU BIRAKMAYACAIZ

stanbul Büyükehir Belediye bakanl seçimleriyle ilgili konuan Erdoan, Önümüzde bir ay sonra ülkemizde de sandk var. Herhalde bu sandn hakkn vereceiz. nallah hrszlara bu ii brakmayacaz. Kendi kültürlerinde u gördüünüz anlayn olmad kiilere bunu brakmayacaz. Gece gündüz çalarak bu iin hakkn verelim. Ülkemizde demokrasi zaferiyle bu ii noktalayalm dedi.

Açla Erdoann yan sra Hazine ve Maliye Bakan Berat Albayrak, Diyanet leri Bakan Ali Erba, AK Parti stanbul l Bakan Bayram enocak da katld. Cumhurbakan Erdoan açl töreninin ardndan AK Parti stanbul l Bakanlna geçti.

Ana Sayfaya Git