Erdoğan: Benim milletim, PKK'nın desteklediği adaya oyunu verir mi ?

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim çalışması için gittiği Denizli'de Cumhur İttifakı'nın karşısındaki ittifakın 'zillet ittifakı' olduğunu söyleyerek, "Ankara'da çok enteresan 'zillet ittifakı' adaylarının resimleri var ama resimlerin altında CHP'nin logosu yok, HDP'nin logosu da yok. Aynı şeyi diğer illerde de yapıyorlar. Neden biliyor musun? Aday bilinsin ama kimin adayı olduğu bilinmesin diye yapıyorlar.

Haberler 22.02.2019 - 12:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann 29 Ekim Bulvarnda halka seslendi. Vatandalarn doldurduu miting alannn çevresine, üzerinde Cumhurbakan Erdoan ve annesinin fotorafnn bulunduu dev afi asld. Afite, Kadn vardr yiit dourur, oyma devlet eder. Doum günün kutlu olsun Reis 26.02.1954 yazs dikkat çekti. Üzerinde Memleket ii gönül ii, Dik dur eilme bu millet seninle ve Büyük usta büyükehir senin eserin yazl afiler de asld. Mitingde ilk olarak Denizlinin eski Büyükehir Belediye Bakan da olan Ak Partinin zmir Büyükehir Belediye Bakan Aday Nihat Zeybekci, konutu.

GÖNÜLLERN MMARI ANONSU

Zeybekciden sonra Ezilenlerin gür sesidir o,Mazlumlara srda olan, gariplere yolda olan Recep Tayyip Erdoan, Gönüllerin mimar, Anadolunun yiit evlad, birliimizin, beraberliimizin teminat, sözleriyle anons edilen Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan kürsüye çkt. Alan dolduranlarn dik dur eilme bu millet seninle sloganlar atmas üzerine Cumhurbakan Erdoan, Biz Allahn huzurunda sadece rükuda eiliriz dedi.

O ADAYA OYUNU VERR M?

Cumhurbakan Erdoan, Cumhur ttifaknn karsndaki ittifakn zillet ittifak olduunu söyleyerek, öyle dedi: Cumhur ttifaknn karsnda kimler var? Zillet ittifak var, illet ittifak var. Bunun içinde kimler var? CHP, PKK terör örgütünün siyasi temsilcisi olan HDP bunun yannda söylemek istemem ama ad Y Parti olan P var. Bir de Saadet var. Dikkat ediyorum. Ankarada çok enteresan zillet ittifak adaylarnn resimleri var ama resimlerin altnda CHPnin logosu yok, HDPnin logosu da yok. Ayn eyi dier illerde de yapyorlar. Neden biliyor musun? Aday bilinsin ama kimin aday olduu bilinmesin diye yapyorlar. çünkü benim milletim, PKKnn destekledii adaya oyunu verir mi? llet ittifak, zillet ittifakna inallah 31 Martta bir Osmanl tokad yakr deil mi?

EKONOMY TESLM ETTNZ SOYADI DERV OLAN NEREDE MD?

Siyaset gönüllere kazanma, gönülleri feth etme sanatdr diyen Cumhurbakan Erdoan, milli geliri 3 bin 500 dolardan, 11 bin dolar seviyesine çkardklarn belirterek, konumasn öyle sürdürdü:

Bunun yolu da hizmetten geçer. Bir siyasetçi ülkeye kazandrdklaryla anlr. 14 defa sizlerin huzuruna çkt. 14 kez sizlere icraatlarmzn, ehirlerimizi nereden nereye tadmzn, yaptklarmzn ve yapamadklarmzn hesabn verdik. Milletimizin onayyla hizmet yolculuuna devam ettim. Milli geliri 3 bin 500 dolardan, 11 bin dolar seviyesine birlikte çkardk. Türk siyaseti üzerinde vesayet gölgesini 2010 ve 2017 halk oylamasyla beraber kaldrdk. IMFye borcu sfrladk. imdi borcumuz yok. Bay Kemal IMFnin kapsna giderler diyor. Bay Kemal o CHPnin ii. Onlarn kapsna siz gittiniz. Bizi, siz borçlu kldnz, sizin borçlarnz biz sildik. Ekonomiyi teslim ettiiniz soyad Dervi olan nerede imdi? Nerede kayp yok. Onu gönderenlerin yannda imdi Amerikada.

EER KM BUNA SERBEST PYASA DYORSA ONU GELSN KÜLAHIMA ANLATSIN

Erdoan, tanzim sat noktalarna deinerek, Kardelerim bu oyunlar biz bozduk. Tezgahlar kuruyorlar. O tezgahlar da bozduk diyen Cumhurbakan Erdoan, Biz sömürü düzenlerine arac olamayz. Vatandan sömürenlerle beraber olamayz. Eer kim buna serbest piyasa diyorsa onu gelsin külahma anlatsn. Benim alanm ekonomi özel sektörden de gelmi biriyim. Neyin ne olduunu bilirim. Kimse kusura bakmasn vatandan hakkn yedirmeyiz dedi.

MLYONLAR MEYDANLARA DÖKÜLMÜ, BENM DE HABERM OLSAYDI GELRDM DYOR

Klçdarolunu da eletiren Cumhurbakan Erdoan, 15 Temmuz darbe giriimi gecesini hatrlatarak, öyle dedi: CHPye gönül veren arkadalarma da sesleniyorum. Ne olur banz iki elinizin arasna aln. Bu adam böyle bir adam. Buna artk gereken dersi vermemiz lazm. Bu teröristlerle yan yana, onlarla omuz omuza. Beraber yürüyorlar.

ZMR ANLATTI

Eletirilerini zmir üzerinden sürdüren Erdoan, te zmir de onlarla beraber. zmirde biz bunlarn karsna Nihat kardeimizi çkardk. Tüm bu tahribat kurtarmak için, körfez pislikten geçilmiyor. imdi zmir gibi bir ehrimize bu yakr m? Susuzdu bir zamanlar, suyu da inann ben getirdim. Neyle? DS ile getirdim. Demir yollar çalmyordu, ZBAN. Ona da Ulatrma Bakanln soktum, orada da ZBAN yaptm, gene biz yaptk ya. CHPli kardelerime sesleniyorum. Bak hakikat gerçek budur, size imdi bak aslan gibi Nihat Zeybekciyi gönderiyoruz. Belediyecilik bizim iimiz. Bunlar bu iten anlamaz dedi.

MDK KUYRUK YOKLUK KUYRUU DEL, BEREKET, VARLIK KUYRUU

CHPye yönelik eletirilerine devam eden Cumhurbakan Erdoan, öyle dedi: Bunlarn ii üç Y, yolsuzluk, yasak, yokluk. Diyorlar ki Ak Parti kuyruk getirdi. Ha dur bakalm. ki kuyruk var. Birinci kuyruk yokluklar kuyruu. Bu CHPnin dönemine denk gelir. Ya kuyruklarn bilirsiniz deil mi? Anneler bilirsiniz deil mi? Ekmek kuyruklarn bilirler. ktidarda ite CHP var, SHP vard. imdiki kuyruk, yokluk kuyruu deil, bereket, varlk kuyruu. Nedir? Frsatçlara ders verme kuyruudur. Benim vatandam oraya geliyor, yüzde 50 ürünleri ucuza alyor. Bugün Türk vatandalar 70 ülkeye vizesiz gidiyorsa, bu dayanmamzn gücüdür. Son 17 senede aramza fesatçlarn, ayrmclarn girmesine asla izin vermedik. Türkeyeye tarihin en büyük baarlarn yaattk. Allahn izniyle birlik beraberliimizi koruduumuz sürece aamayacamz, üstesinden gelemeyeceimiz hiçbir zorluk yok. Meyve veren aaç talanr. Elbette bizim bu baarlarmz milletimizi mutlu ediyorsa, baka kimi ülkeleri, içimizdeki kimi kiileri rahatsz ediyor. Eski Türkiye sevdallar, hazmszlk duyuyor. Bu ülkeyi kendi tapulu mülkü gibi görenler, para musluklarnn kesilmesinden rahatsz oluyor.

BZM TERÖR ÖRGÜTLERNN DESTENE HTYACIMIZ YOK DEMYOR, DYEMYOR

Erdoan, CHPde tuzun koktuunu söyleyerek, öyle dedi: Geçen hafta biri çkm. Ak Partinin karsnda kim varsa onunla birlikte oluruz diyor. Örgütün meclisteki temsilcileri ise uralarda kazanacaz. uralarda da Ak Partiye kaybettireceiz diyor. Bundan CHPnin hiçbir yöneticisi rahatsz olmuyor. Bu utanç karsnda CHPnin bandaki zat bir laf etmiyor. Ne münasebet bizim terör örgütlerinin desteine ihtiyacmz yok demiyor, diyemiyor. FETÖ soruturmalarnda gözaltna alnan aibeli ismi, Ankarada bir ilçemize belediye bakan aday yapyorlar. Ecdadmz et kokarsa tuz baslr, tuz kokarsa ne çare diyor maalesef CHPde tuz çoktan kokmutur. CHP mevcut yönetim elinde, içine dütüü ihanet çukurunda günden güne daha fazla boulmaktadr. Ana muhalefet partisinin böyle bir duruma düürülmesi gerçekten üzüntü vericidir.

Ana Sayfaya Git